Σασμός: O «Σασμός» συνεχίζει την τρίτη σεζόν με ανατρεπτικά γεγονότα που κρατούν τους θεατές σε αγωνία. Μέχρι στιγμής, η αυτή από το κανάλι Alpha έχει κατακτήσει την θέση στην τηλεση, αφήνοντας πίσω τους όλους τους ανταγωνιστές…. Διαβάστε ι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: Ένα τραγικό γεγονός θα ανατρέψει τις ισορροπίες

Ένα τραγικό γεγονός που θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια θα ανατρέψει τις ισορροπίες και θα σοκάρει τόσο τους πρωταγωνιστές όσο και τους θεατές. Ο Νικηφόρου θα χάσει τη ζωή του από χέρι Βρουλάκη, και η βεντέτα ανάμεσα στις δύο οικογένειες θα αναζωπυρωθεί.

Λίγο καιρό πριν πεθάνει, ο Νικηφόρος θα καταφέρει να συνδεθεί με τον πατέρα του, τον Μαθιό. Οι δυο τους, ανακαλύπτοντας την πραγματική φύση της σχέσης τους, θα αποφασίσουν να συγχωρήσουν ο ένας τον άλλον, με τον Νικηφόρο να συγχωρεί τον Μαθιό για τη δολοφονία του Στεφανή.

Αποφασισμένοι να ξεπεράσουν το παρελθόν και να κάνουν μια νέα αρχή ως οικογένεια, οι δύο , μαζί με τη Βασιλική, αποφασίζουν να κάνουν μια συμβολική . Βρίσκονται στο βουνό και φυτεύουν ένα δέντρο μαζί, το οποίο αποκαλούν «Σταματόδεντρο». Ο Μαθιός ζει τα αρχικά τους στο δέντρο, δημιουργώντας ένα σύμβολο για τη νέα αρχή και την ένωσή τους.

Παρόλο που η δολοφονία του νεαρού Σταματάκη ρίχνει σκιά στα σχέδια τους, η σύνδεσή του Μαθιού με το δέντρο παραμένει αναλλοίωτη. Ο Μαθιός φροντίζει με αγάπη το συγκεκριμένο δέντρο μετά τον χαμό του γιου του, βλέποντάς το να μεγαλώνει όπως θα ήθελε να μεγαλώσει και ο ίδιος ο γιος του. Η ανείπωτη, καθώς οι μνήμες και οι συναισθηματικοί δεσμοί ζωντανοί μέσα από αυτό το «Σταματόδεντρο».