Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Σίμος, μετά το μπάχαλο προκάλεσε στην σχέση του Ντίνου και της Μιράντας, προσποιείται τον πυροσβέστη… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Σίμος προσποιείται τον «πυροσβέστη»

Τα χρέη του ζαχαροπλαστείου αποπληρώνονται μυστικά έναν άγνωστο άντρα, ο οποίος διατηρεί την ταυτότητά του κρυφή. Ο Φώτης εμφανίζεται εντέλως διαφορετικός και κάνει μια απρόσμενη κίνηση που αφήνει την Μιράντα άναυδη. Ο Πάρης αποχωρεί από το μαιευτήριο και αφήνει τη Γεωργία μόνη της, πριν καν εκείνη μάθει την αλήθεια…

Η Όλγα προσπαθεί να πείσει τον Πάρη να αλλάξει γνώμη και να παραμείνει με τη Γεωργία… Θα τα καταφέρει;Ο Ντίνος και η Μιράντα προσκαλούν τον Σίμο στο σπίτι τους για δείπνο. Αλλά κανείς από τους δύο δεν μπορεί να φανταστεί τι σκοπεύει να κάνει ο Σίμος μέσα στο σπίτι τους.

Ο Σίμος, μετά το μπάχαλο που προκάλεσε στην σχέση του Ντίνου και της Μιράντας, προσποιείται τον πυροσβέστη. Πόσο μεγάλη είναι η ζημιά που προκάλεσε στη σχέση του ζευγαριού και τι θα κάνει ο Ντίνος τώρα που την αλήθεια;

Η έρευνα για την υπόθεση της πυρκαγιάς στο “Ο Παράδεισος των Κυριών” συνεχίζεται και ο Σωτήρης προσθέτει έναν ακόμη ύποπτο στη του, κάνοντας την υπόθεση ακόμα περίπλοκη.

Το δάνειο του Πάρη έχει εγκριθεί από την , αλλά ένας ς εφιάλτης χτυπά την πόρτα της Όλγας, καθώς ο γιος της, της ανακοινώνει τα σχέδιά του.Η Βικτώρια βρίσκεται αιμόφυρτη στο γραφείο της, ενώ ο Άγης ανακοινώνει στην Αμαλία ότι πρέ να εξαφανιστεί για λίγο καιρό από το σπίτι.
μπορεί να συνδέονται αυτά τα δύο γεγονότα που θα ταράξουν την οικογένεια Μπουραντά;