Συναρπαστικές εξελίξεις που κόβουν ανάσα έρχονται στα επόμενα επεισόδια του «Σασμού», της σειράς του ALPHA, με τη της Βασιλικής και του Μαθιού να κινδυνεύει και πάλι από τον Αντρέα.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Ο Αντρέας θα ότι είναι Σταματάκης και αυτό θα τον οδηγήσει στην απόφαση να εγαλείψει την Άνω , με αποτέλεσμα οι υποψίες για την εξαφάνισή του να στραφούν στον Μαθιό.

Συγκεκριμένα η Καλλιόπη θα αποκαλύψει στον Αντρέα ότι ο Ρούσσος Σταματάκης είναι ο βιολογικός πατέρας του. Φυσικά, όλοι θα ασχολούνται με την εξαφάνισή του, ενώ ο Τηλέμαχος και η Εύα θα είναι εκείνοι που θα προσπαθήσουν να ανακαλύψουν το τι συνέβη.

Αργότερα, ο Τηλέμαχος θα ανακαλύψει ότι ο αδερφός του αποχώρησε αφήνοντας πίσω τα προσωπικά του αντικείμενα, γεγονός που τον κάνει να πιστέψει ότι επίθεση. Θα μοιραστεί αμέσως τις εικασίες του με τον Γιάννο και τον Μανούσο Μουντάκη, αρχίζοντας τη διαδικασία για εκδίκηση.

Γρήγορα θα συμφωνήσουν ότι η επίθεση να στραφεί προς την Βασιλική αντί για τον Μαθιό. Ωστόσο, ένα τηλεφώνημα που θα λάβει η Μαρίνα από την , την γυναίκα του Λάζαρου, θα την προειδοποιήσει για το χτύπημα που ετοιμάζει η οικογένεια της, με τον Αντρέα να είναι ο πρώτος που στρέφεται της Βασιλικής και του Μαθιού, όπως θα παρακολουθήσουμε στη συνέχεια της σειράς «ς».