Η Γη της Ελιάς: Ο τρίτος κύκλος της σειράς που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη, «Η Γη της Ελιάς» αναμένεται να κάνει πμιέρα στα μέσα του Σεπτέμβρη και μάλιστα κυκλοφόρησε το πρώτο trailer, το οποίο ήταν συγκλονιστικό και μας καθήλωσε…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: η άσταση είναι πλέον επικίνδυνη…

Ένα από τα ερωτηματικά που μας άφησε το φινάλε του δεύτερου κύκλου ήταν η εξαφάνιση της Μαρίας.

Συγκεκριμένα, η βρισκ στην εκδήλωση του Ισίδωρου Βρεττάκου, τηλεφωνούσε συνεχώς στην μάνα της, όμως εκείνη δεν απαντούσε στις κλήσεις. Έτσι, αποφάσισε να φύγει αμέσως για Σούνιο, προκειμένου να αν της συνέβη κάτι.

Φτάνοντας στο σπίτι της Μαρίας, έψαξε παντού, όμως βρήκε μόνο το κινητό της παρατημένο π στο τραπέζι και η αγωνία της γιγαντώθηκε…

Τελικά, όπως παρακολουθήσαμε, η μάνα της Αθηνάς βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, χωρίς να αποκαλύπτονται περισσότερες λεπτομέρειες για τον πως κατέληξε εκεί.

Βέβαια, η Αθηνά δεν θα αργήσει να την βρει, αλλά πλέον είναι πεπεισμένη ότι η της σιγά-σιγά χάνει τα λογικά της και η κατάσταση είναι πλέον επικίνδυνη.

Θα αποφασίσει, λοιπόν, να ν την αφήσει μόνη της στο Σούνιο, αλλά να την πάρει μαζί της στην Αρεόπολη, ή θα φροντίσει να βρει κάποια γυναίκα να την προσέχει…Ο τρίτος κύκλος έρχεται και υπόσχεται να μας κόψει την ανάσα με τις συγκλονιστικές εξελίξεις…