Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο είναι απρόσεκτος και ο κλοιός στενεύει γύρω από το πρόσωπο του όλο και περισσότερο… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

«Ο Παράδεισος των κυριών», απόψε 11/10 στις 20:00

Πρωταγωνιστούν οι: Αργύρης Πανταζάρας, Θεοδώρα Τζήμου, ς Γεωργακόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Χρήστος Πλαΐνης, Αλεξανδρής, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Νίκος Λεκάκης, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Νούσης. Στο ρόλο της Όλγας Βασιλείου η Γωγώ Μπρέμπου.

Συμμετ οι: Σωτήρης Τσακομίδης, Γιούλη Τσαγκαράκη, Σύρμω Κεκέ, Πανάδης, Δέσποινα Τσούτσα, Κατερίνα Σαβράνη, Τραϊάνα Ανανία, Μάνος Καζαμίας, Καλή Δάβρη, Ελένη Σακκά, Σμαράγδα Αδαμοπούλου…

Ο Παράδεισος των κυριών 2ος Κύκλος 11/10 Επεισόδιο 13

Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο και σειρά του Σίμου, να μάθει το μεγάλο μυστικό της Αμαλίας. Η Αμαλία ζητά από τον Σίμο, να περάσει έξω από το γραφείο τους, για να μιλήσει ιδιαιτέρως με τον Μάρκο, ο Σίμος κρύβεται και ακούει τη συνομιλία..

Ο Χριστόφορος έχει προχωρήσει με την έγκριση του δανείου προς τον Πάρη, ζητώντας όμως αντάλλαγμα. Ο Μάρκος ζητά και πείθει τον Πάρη, να μιλήσει στην Γεωργία για τον της Αμαλίας, πριν το εξιτήριο της από μαιευτήριο.

Ο Αποστόλης είναι απρόσεκτος και ο κλοιός στενεύει γύρω από το πρόσωπο του όλο και περισσότερο. Σε ακόμα πιο δύσκολη θα βρεθεί ο Χρήστος, όταν θα του χτυπήσει την πόρτα ο υπαστυνόμος Γιαμμαλής για το ίδιο θέμα.