Σασμός: Ο απεύγει είδους συνομιλία ι απομακρύνεται από τον αδελφό του, Μαθιό, ο οποίος συνειδητοποιεί ότι χάνει τον αδερφό του για πάντα. Παράλληλα, οι σκοτεινές αναμνήσεις του παρελθόντος αρχίζουν να επανέρχονται με δύναμη…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα εσόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: Η εκδίκηση είναι μονόδρομος

Η Καλλιόπη καλεί τους ύς της και τους ανακοινώνει ότι η εκδίκηση είναι μονόδρομος. Ένας κύκλος αίματος ξεκινά και οι ζωές όλων κινδυνεύουν… αναγέννησης της οικογενειακής της αντιπαλότητας

Ο Παύλος αποφασίζει να διακόψει οριστικά τις σχέσεις του με τα ξαδέρφια του, ενώ και τα ξαδέλφια του Μαθιού εκφράζουν την αντίθεσή τους ως προς τους αρραβώνες της Αργυρώς και του .

Η Καλλιόπη και η γιαγιά Ειρήνη αναλαμβάνουν να διαχειριστούν την κατάσταση, ελπίζοντας να αποτρέψουν την εξέλιξη γεγονότων. Η ατμόσφαιρα στο χωριό γίνεται εξαιρετικά έντονη, καθώς επικρατεί συνεχής ένταση.

Ο Αντρέας προσπαθεί να συγκεντρώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Εύα, ενώ ταυτόχρονα συνεργάζεται με τον Τηλέμαχο και τον Λάζαρο για το επόμενο επικίνδυνο . Με αφορμή την πυρκαγιά, ανακαλεί την δήθεν συγκατάθεσή του για την ένωση των δύο οικογενειών.