Η Μάγισσα: Είναι πλέον βέβαιο ότι η Θεοφανώ έχει καταλάβει ότι ο Βρώτσος εμπλέκεται στη δολοφονία του βρέφους. Αποκαλύπτει τις υποψίες της στον Φρίξο, και μαζί επινοούν ένα σχέδιο για να τον αποκαλύψουν…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Η Μάγισσα: Οι προσδοκίες τους διαψεύδονται

Ωστόσο, οι προσδοκίες τους διαψεύδονται. Η Πολυξένη ανακαλύπτει τα σχέδια της Θεοφανώς και του Φρίξου και ενημερώνει αμέσως τον Βρώτσο, ο οποίος αντιδρά αποφασιστικά, και οι δύο νέοι βρίσκονται σε μεγάλο κίνδυνο.

Την ίδια στιγμή, ο Αντρέι και ο Τζανής βρίσκονται ξανά αντιμέτωποι με απρόβλεπτες εξελίξεις. Ο Ρώσος συνεχίζει την έρευνά του και υποψιάζεται ένα μέλος της οικογένειας Λάσκαρη ως τον δολοφόνο του βρέφους, αντί για τον Βρώτσο.

Αυτό το πρόσωπο δεν είναι άλλο από τον Τζανή. Μάλιστα ο Αντρέι αποκαλύπτει στον Κανέλλο τις υποψίες του κι εκείνος μένει άναυδος. Ωστόσο, ο Αντρέι είναι σχεδόν βέβαιος για την ενοχή του και ο Κανέλλο μεταφέρει στην Δαμιανή όσα του είπε.

Εκείνη αντιδρά έντονα και του εξηγεί ότι δεν πρέπει να πει τίποτα στον Μιχαήλ, καθώς έτσι θα μπει σε κίνδυνο ο μοναχογιός της, ενώ υποστηρίζει ότι ο Τζανής δεν έχει καμία σχέση με τον φόνο.

Ξέρει καλά ότι αν ο Μιχαήλ και ο Μάρκος μάθουν για τις υποψίες του Ρώσου, ο Τζανής θα βρεθεί στο στόχαστρό τους, και θα προκύψουν σοβαρές διαμάχες. Στα υπόγεια του Πύργου, συνομωσίες συνεχίζουν να εξελίσσονται και ο πραγματικός δολοφόνος του βρέφους αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να αποκαλυφθεί σε όλους.