Το Μυστικό της Πεταλούδας: Ο Στέφανος στο Νικόλα και τον ρωτάει τί δεν του είπε ότι σκοπεύει να φύγει για ν Αθήνα με τον Σταύρο, αλλά, ο Νικόλας, παρ΄ όλο που δε θέλει να το κάνει, λέει στο Στέφανο ότι χρειάζεται ένα διάλειμμα απ΄ τη σχέση τους. ….

Το Μυστικό της Πεταλούδας 2ος , επεισόδια 70

Στα προηγούμενα επεισόδια: Η Λουκία ανακοινώνει ότι οι καταθέσεις ολοκληρώθηκαν κι ότι μπορεί ο να μην ομολόγησε ότι είναι ο Κυριάκος, αλλά, έχει ένα κρυφό άσσο στο μανίκι της, που θα αποδείξει τα πάντα. Ο Άλκης γυρνάει σπίτι και βρίσκει εί τον Χρυσοχόου να τον περιμένει με τη Μαρήλια.

Το Μυστικό της Πεταλούδας 22/9 Επεισόδιο 70

Ο Παύλος, που τα έχει εξομολογηθεί όλα στη Χλόη για το Γρηγόρη, της ζητάει καταρρακωμένος να τον συγχωρέσει και της ορκίζεται ότι δε θα της ξαναπεί ποτέ ψέματα για καν λόγο.

Ο Μάρκος, έξαλλος μετά που βρήκε το σημείωμα της Έλενας στο σπίτι του, ζητάει απ΄ τον Χριστόφορο να του πει πού μπορεί να τη βρει. Του λέει τι έγινε και για τα ψέματα, που είπε η Έλενα στην Κρίστια κι ο Χριστόφορος καταλαβαίνει ότι η Έλενα δεν πήρε το μήνυμα να μείνει μακριά απ΄ αυτόν κι απ΄ τα παιδιά του, όπως την είχε προειδοποιήσει.

Ο Στέφανος τηλεφωνεί στην Ειρήνη και της λέει για το τεστ DNA, που ζήτησε η Λουκία να κάνουν αυτή, ο Μάρκος κι ο Χριστόφορος. Η Ειρήνη καταλαβαίνει πως έτσι θ΄ αποδειχθεί ότι ο Χριστόφορος είναι ο Κυριάκος και του τηλεφωνεί ταραγμένη να του το πει. Ο Μάρκος, που είναι με τον Χριστόφορο και το μαθαίνει κι αυτός, λέει πως θ΄ αρνηθεί να κάνει το τεστ, το ίδιο κι η Ειρήνη, αλλά, ο Χριστόφορος ξέρει ότι θα τους αναγκάσουν να το κάνουν.

Η Κρίστια είναι καταρρακωμένη απ΄ αυτά που της είπε η Έλενα, όταν τη βρήκε στο σπίτι του Μάρκου. Της τηλεφωνεί ο για να μάθει τι είπαν ο Μάρκος και η Ειρήνη στην κατάθεση τους, αλλά, η Κρίστια δεν έχει μιλήσει με το Μάρκο και δεν ξέρει α.

Ο Στέφανος πάει στο Νικόλα και τον ρωτάει γιατί δεν του είπε ότι σκοπεύει να φύγει για την Αθήνα με τον Σταύρο, αλλά, ο Νικόλας, παρ΄ όλο που δε θέλει να το κάνει, λέει στο Στέφανο ότι χρειάζεται ένα διάλειμμα απ΄ τη σχέση τους.

Η Χριστίνα μαζεύει τα ρούχα της ς που είχε πετάξει στο πάτωμα και τα βάζει στη ντουλάπα και βρίσκει στη ντουλάπα ένα πρόσφατο ημερολόγιο της Εύας, που όταν το διαβάζει, μαθαίνει συγκλονισμένη αυτό που η Εύα δεν είχε πει ποτέ σε κανέναν.