Σασμός: Ο Νικηφόρος βρίσκεται σε μια ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση μετά την πυροβολισμό του Μαθιού. Οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς “Σασμός” θα μας αποκαλύψουν το πώς προσπαθεί να βρει την εσωτερική του γαλήνη….. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: ο Νικηφόρος αναστατωμένος…

Στο τέλος του δεύτερου κύκλου της σειράς “Σασμός”, ο Νικηφόρος, γεμάτος οργή από την αποκάλυψη ότι ο Μαθιός δολοφόνησε τον Στεφανή, πυροβόλησε τον Μαθιό. Καθώς ο Μαθιός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και η Βασιλική παλεύει για τη ζωή της μετά το τρακάρισμα, ο Νικηφόρος βρίσκεται αναστατωμένος.

Οι εξελίξεις τον έχουν αφήσει ξεκρέμαστο. Αντιμετωπίζει μια εσωτερική αναστάτωση και αβεβαιότητα ως προς το ποιος είναι πλέον αξιόπιστος και ποιος όχι.

Ο θυμός και η απογοήτευση είναι συναισθήματα που βράζουν μέσα του και απευθύνονται και προς τον καλύτερό του φίλο, τον Μανόλη, που αποδεικνύεται ότι τον προδίδει εδώ και χρόνια κρατώντας κρυφή την αλήθεια. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο Νικηφόρος να αντιδρά με αγριότητα, καθώς καταλαβαίνει ότι ο φίλος του τον πρόδωσε.

Ο Νικηφόρος αισθάνεται εξαντλημένος από την σειρά των γεγονότων που εκτυλίσσονται και επιδιώκει να επανακτήσει την εσωτερική του ισορροπία. Ο παπάς Μιχάλης προτείνει στον Νικηφόρο να επισκεφτεί ένα μοναστήρι, μια εμπειρία που μπορεί να τον βοηθήσει να αντιμετωπίσει τον εαυτό του και τις πράξεις του.

Οι σκέψεις τον βασανίζουν, καθώς αντιμετωπίζει την αντίφαση ότι ο Μαθιός σκότωσε τον άνθρωπο που πίστευε ότι ήταν ο πατέρας του. Εκείνος έφτασε ακόμα και στο όριο να σκοτώσει τον βιολογικό του πατέρα, ενώ η μητέρα του γνώριζε την αλήθεια αλλά την έκρυβε.

Πώς μπορούν να συνεχίσουν να ζουν μαζί οι τρεις τους μετά από αυτές τις αποκαλύψεις; Ποιο στοιχείο θα ενώσει τους τρεις αυτούς ανθρώπους; Ίσως είναι ο όρκος της σιωπής.