Το Μυστικό της Πεταλούδας: Η Κρίστια, σε πανικό πια που ο Μάρκος δεν είναι πουθενά, θυμάται μια απειλή του Παύλου και της περνάει ξαφνικά απ΄ το μυαλό ότι ο Παύλος μπορεί να του έκανε κακό….

Το Μυστικό της Πεταλούδας 2ος κύκλος, επεισόδια 78

Στα προηγούμενα επεισόδια: Η Χλόη λέει στο Γρηγόρη ότι της τηλεφώνησε η Κρίστια και της είπε ότι πίστευε πως στην κλινική στην Αθήνα είναι ο Παύλος κι όχι ο Γρηγόρης, αλλά, το τηλεφώνημα της, της φάνηκε παράξενο. Ο Άλκης δέχεται μια ξαφνική επίσκεψη στο γραφείο του, που τον αναστατώνει.

Το Μυστικό της Πεταλούδας 12/10 Επεισόδιο 78

Η Κρίστια, πολύ ανήσυχη πια, που δε βρήκε το Μάρκο ούτε στο σπίτι του, μιλάει με την Ειρήνη, που ανησυχεί πολύ κι εκείνη. Προσπαθούν κι οι δυο να βρουν πού μπορεί να πήγε, αλλά, ο Μάρκος δεν είναι ούτε στο Σάββα, ούτε πουθενά αλλού.

Η Έλενα, επηρεασμένη απ΄ το όνειρο που είδε, αρχίζει να πιστεύει ότι ο Νικήτας της έστειλε κάποιο μήνυμα και θέλει να της πει κάτι και προσπαθεί να καταλάβει τι μπορεί να είναι αυτό.

Ο Θέμης της τηλεφωνεί την επομένη να μάθει πώς είναι, αφού νομίζει πως πήγε ν΄ αυτοκτονήσει στο σημείο κοντά στη θάλασσα. Η Έλενα τον αφήνει να το πιστεύει αυτό και τον ρωτάει, αν έχει κάποιο νέο απ΄ το τεστ DNA, αν ο Χριστόφορος, η Ειρήνη κι ο Μάρκος το έκαναν τελικά.

Η Ειρήνη πάει στο νοσοκομείο με το Φίλιππο και βλέπουν τον Χριστόφορο, που φαίνεται να είναι καλά. Δεν ξέρουν, όμως, ότι ο γιατρός έχει πει στον Χριστόφορο ότι η σφαίρα που έχει στο κεφάλι του μπορεί να μετακινηθεί ξανά ανά πάσα στιγμή με ολέθρια αποτελέσματα.

Ο Θέμης λέει στη Χριστίνα πως αποφάσισε να μην πουν τίποτα σε κανέναν για το ημερολόγιο της Εύας και να κρύψουν ότι η Εύα σκότωσε το Νικήτα και όχι ο Χριστόφορος.

Η Κρίστια, σε πανικό πια που ο Μάρκος δεν είναι πουθενά, θυμάται μια απειλή του Παύλου και της περνάει ξαφνικά απ΄ το μυαλό ότι ο Παύλος μπορεί να του έκανε κακό.