Η Γη της Ελιάς: Μια οικογένεια της Μάνης βρίσκεται αντιμέτωπη με μια σοβαρή οικονομική κρίση στη σειρά της «Η γη της ελιάς». Ένας ισχυρός άντρας, βρίσκεται σε δύσκολη θέση όταν μετά από έναν οικονομικό έλεγχο «χάνονται» πάρα πολλά χρήματα. Ποιος είναι αυτός και ποιες θα είναι οι σοβαρές συνέπειες αυτής της οικονομικής καταστροφής; Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Η καταστροφή του Δημοσθένη πλησιάζει

Πιο συγκεκριμένα, ο πολύ ισχυρός άντρας που ανήκει σε αυτή την οικογένεια, διαπιστώνει με ανατριχίλα όταν το κάστρο που είχε ξεκινήσει να χτίζει καταρρέει. Αναφερόμαστε φυσικά στον Δημοσθένη Καπερνάρο, ο οποίος βλέπει με ίδια του τα μάτια τον εφιάλτη να παίρνει σάρκα και οστά και καταρρέει.

Μετά από την αποτυχημένη προσπάθεια απαγωγής των Βρεττάκων, η κατάσταση δεν θα είναι ποτέ ίδια. Εκτός από τις οικονομικές απώλειες που υφίστανται, ο φόβος του Δημοσθένη ότι οι άντρες του θα τον προδώσουν τον οδηγεί να χάσει δέκα χρόνια από τη ζωή του, καθώς αντιμετωπίζει την άγρια πραγματικότητα της προδοσίας.

Και μόλις όλα αυτά φαίνεται να ηρεμούν, έρχεται ακόμα ένα χτύπημα. Αυτή τη φορά από την εφορία. Η σύζυγος του, Ασπασία, δυστυχώς για εκείνον, θα μάθει τα σκάνδαλα που σχετίζονται με τον άντρα της και δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι.

Τα τελευταία spoiler αποκαλύπτουν ότι όταν η Ασπασία μάθει για τα εγκλήματα του συζύγου της, θα τρελαθεί και θα κάνει τα πάντα για να τον καταστρέψει. Θα απορρίψει κάθε περιουσιακό στοιχείο που της έχει δοθεί και θα αφοσιωθεί στο να καρφώσει τον Δημοσθένη Καπερνάρο στη «Γη της ελιάς». Το αποτέλεσμα θα είναι η απόλυτη οικονομική καταστροφή για αυτόν, ενώ οι εκρηκτικές σκηνές προβλέπονται να συγκλονίσουν το κοινό.