Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος, εξακολουθεί να αναζητά τα ίχνη της αδερφής του, ελπίζοντας να φτάσει στον δολοφόνο της. Κατά τη διάρκεια των έρευνών του, ότι μετά τον Σπύρο, η Κατερίνα είχε συναντήσει και τον Αλέκο. Αυτό το στοιχείο τον κάνει να συνειδητοποιήσει πως πρέπει να εντοπίσει και αυτόν…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς Παγιδευμένοι

Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος εντοπίζει τον Αλέκο και τον οδηγεί στο

Ωστόσο, όταν προσπαθεί να βρει τον Αλέκο μετά την αποφυλάκισή του, εκείνος είναι εξαφανισμένος και η μόνη μπορεί να τον βοηθήσει είναι η Άννα, η οποία από τη μεριά της, να ζητήσει τη βοήθεια του παππού Γεράσιμου. Μαζί, ακολουθούν τα ίχνη που τους οδηγούν στο μικρό δωματιάκι όπου ο βρίσκεται .

Ο Σταύρος τον οδηγεί στο τμήμα κατάθεση, αλλά ακόμα και τώρα, η πορεία της έρευνάς του δεν είναι εύκολη. Ο Αλέκος πως η Κατερίνα του είχε ζητήσει να συναντηθούν και του είχε αναφέρει για τα χρήματα που είχε κλέψει ο Μάρκος, δίνοντας του νέο ραντεβού για να τα .

Ωστόσο, σε αυτό το ραντεβού, η Κατερίνα δεν εμφανίστηκε ποτέ. Αυτή η αποτυχία τον απογοητεύει βαθύτατα και καθώς οι έρευνές του Δημήτρη και του Ανδρέα δεν προχωρούν, ο Σταύρος αποφασίζει να αποκαλύψει τις λεπτομέρειες της υπόθεσης στον Τύπο, αφού είναι πεπεισμένος ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος να προχωρήσει η έρευνα.

Ο Δημήτρης αντιτίθεται αυτή, αλλά ο Μαυρίδης είναι αποφασισμένος να το κάνει. Καθώς ο Σταύρος μιλά στους δημοσιογράφους, ο Δημήτρης, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, παρατηρεί τα μαύρα ρούχα που φορούσαν τα θύματα. Αυτό το γεγονός τον κάνει να συνειδητοποιήσει ότι ο δολοφόνος επιλέγει τα θύματά του με ιδιαίτερη προσοχή, σαν να ήταν όλοι μέλη μιας οικογένειας…