Ο Ίκαρος διαψεύδει τις υποψίες της Αστυνομίας και εμφανίζεται με τον Κάσδαγλη για να μιλήσουν για την παράδοσή του. Ο Σταύρος πληρώνει τον Χρήστο για να μπει στο δωμάτιο της Μαργαρίτας, και να πάρει αρχεία και τους σκληρούς δίσκους με σκοπό την αντιγραφή τους.

Ο δέυτερος κύκλος της σειράς της ΕΡΤ1 «Κάνε ότι κοιμάσαι» είναι εδώ με νέα επεισόδια…

Δείχνει στον Χρήστο τον τρόπο να μπει, χωρίς να προκαλέσει υποψίες, και ο Χρήστος ακολουθεί το σχέδιο. Ο Κάσδαγλης, πλέον είναι πεπεισμένος ότι ο Μίλτος τον παγίδευσε, όμως δεν έχει αποδείξεις για να τον κατηγορήσει. Η Έφη, παρά τις αμφιβολίες των φίλων της, εκφράζει την ανησυχία της για την αντικοινωνικότητα του Σταύρου.

Ο Ίκαρος προσπαθεί να συνδέσει τις υποψίες του Κάσδαγλη με τις δικές του αμφιβολίες για τον Σταματάκη. Συνειδητοποιεί ότι οι σχέσεις του ζευγαριού άλλαξαν όταν το θύμα ανακάλυψε την πλαστογραφία του προγαμιαίου συμβολαίου από τον Σταματάκη, αλλά δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει ως απόδειξη, καθώς δεν ξέρει που είναι το αρχικό έγγραφο.

Έχοντας αναλάβει την πλευρά τον Σταματάκη, ο Αχιλλέας πιέζει τον Μάκη να του παράσχει σημαντικές πληροφορίες για την υπόθεση του Κάσδαγλη. Τώρα που ο Ίκαρος έχει τον Μάκη ως βοηθό του παρακολουθεί κάθε συζήτηση.

Ο Τόλης αποκαλύπτει στη Μπετίνα ότι εντόπισε τον πραγματικό του πατέρα πριν από τον θάνατό του, αλλά εκείνος τον αντιμετώπισε βίαια και δεν επιθυμούσε να μάθει οτιδήποτε για τον ίδιο. Η Λέτα αρχίζει να αισθάνεται μεγαλύτερη συναισθηματική σύνδεση με τον Λάμπη.

Στο μεταξύ, ο Σταματάκης δίνει μάχη για να επηρεάσει τον Νικόλα και του δίνει κάποιες πληροφορίες που τον ταράζουν. Τι θα ανακαλύψει ο Σταύρος μέσα από τα βίντεο που έκλεψε από τα αρχεία της Μαργαρίτας και ποιος έχει γίνει σκιά του Πέτρου;