Το Μυστικό της Πεταλούδας: Ο Νικόλας λέει στον Χριστόφορο ότι θα ήθελε να τον βοηθήσει στις ανακρίσεις που θα γίνουν για ν ταγγελία του Θέμη ότι είναι ο Κυριάκος Βασιλείου….

Το Μυστικό της Πεταλούδας κύκλος, επεισόδια 55

Στα προηγούμενα επεισόδια: Η Λουκία Διογένους, η ανακρίτρια που έχει αναλάβει την ανακριτική διαδικασία για την καταγγελία του Θέμη εναντίον του , εμφανίζεται στο τμήμα και ζητάει να μιλήσει με τον Άλκη, ο οποίος μια ύστατη απόπειρα να προστατέψει τη Μαρήλια απ΄ τις απειλές, που δέχεται απ΄ τον Χρυσοχόου.

Το Μυστικό της Πεταλούδας 13/9 Επεισόδιο 55

Ο Φίλιππος, αμέσως μετά την αποφυλάκιση του, τρέχει στο νοσοκομείο και μαθαίνει απ΄ τον Χριστόφορο ότι η Ειρήνη είναι έγκυος.

Ο Νικόλας λέει στον Χριστόφορο ότι θα ήθελε να τον βοηθήσει στις ανακρίσεις που θα γίνουν για την καταγγελία του Θέμη ότι είναι ο Κυριάκος Βασιλείου.
Η Έλενα πάει στο τμήμα και τους λέει πως ο Χριστόφορος αποπειράθηκε να τη σκοτώσει απ΄ το νοσοκομείο και τους ζητάει να την προστατέψουν απ΄ αυτόν.

Η Κρίστια λέει στο Μάρκο ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα, αν θα είναι δικηγόρος του Θέμη κατά τη διάρκεια των ανακρίσεων. Πάνω στην έντονη κουβέντα τους, , της τηλεφωνεί ο Θέμης κι η Κρίστια πρέπει ν΄ αποφασίσει άμεσα τι θα κάνει.

Η είναι αναστατωμένη μετά απ΄ αυτό που της είπε ο Παύλος, ότι η Κρίστια είναι ερωτευμένη μαζί του. ν ξέρει τι να κάνει, όταν βρίσκει κάτι τυχαία στα σκουπίδια κι αποφασίζει να για το παρελθόν του Παύλου και ν΄ ανακαλύψει, αν αυτό που της είπε για την Κρίστια είναι αλήθεια.