Οι επόμενες εξελίξεις στην δραματική σειρά «Η Γη της Ελιάς» θα είναι γεμάτες ένταση και αγωνία, με την Δήμητρα να εισβάλει στον υπόκοσμο και να μπλέκεται σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Ο Κουράκος και η Δήμητρα βρίσκονται σε κατάσταση ανακούφισης, αφού η ανώνυμη καταγγελία κατά τους δεν απείλησε την επαγγελματική τους πορεία. Έτσι, συνεχίζουν να κρύβουν την ερωτική τους σχέση, ενώ φοβούνται ενδεχόμενη μετάθεση που θα τους χωρίσει.

Παράλληλα, η Δήμητρα, σύμφωνα με το περιοδικό MyTV αναλαμβάνει έναν επικίνδυνο ρόλο, και πρέπει να εισχωρήσει σε ένα κύκλωμα που ασχολείται με το εμπόριο και τη διακίνηση ναρκωτικών. Αλλάζει ριζικά την εμφάνισή της για να μην την γνωρίζουν, φορώντας γαλάζιους φακούς επαφής και βάφοντας τα μαλλιά της κόκκινα.

Γνωρίζει τον κίνδυνο που διατρέχει η ζωή της αν αποκαλυφθεί η ταυτότητα της, όμως πλησιάζει τους κατάλληλους ανθρώπους που θα της δώσουν πληροφορίες για το κύκλωμα ναρκωτικών, ενώ ο Κουράκος από την πλευρά του βρίσκεται δίπλα της και ανησυχεί για την ασφάλειά της.