Ο νέος εισαγγελέας, Χρήστος Γιακωβάκης, χαρακτηρίζεται από μια αυστηρή διάθεση για την εφαρμογή του νόμου, στην δραματική σειρά «Σασμός» του ALPHA. Φτάνει την Κρήτη με στόχο να θέσει όρια και να βρει απαντήσεις, ενώ απαιτεί εξηγήσεις από τον Αντώνη, φέρνοντας τον σε δύσκολη θέση.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Αν και ο Αντώνης είχε μακροχρόνιες σχέσεις με την οικογένεια του και εκτιμούσε τον πατέρα του, η άφιξή του στην Κρήτη τον βάζει σε μια προκλητική κατάσταση καθώς ο εισαγγελέας κατηγορεί τις μεθόδους του.

Στην αρχική τους συνάντηση, δημιουργούνται αξιοσημείωτες εξελίξεις για την απόπειρα φόνου εναντίον του Μαθιού, όπου ο Χρήστος εκφράζει την δυσαρέσκεια του στην ανεπαρκή προστασία του κρατούμενου που σχεδόν κόντεψε να στοιχίσει τη ζωή της Ντίνας.

Στη συνέχεια, ο Χρήστος αποδοκιμάζει την απελευθέρωση του Μαθιού και εκφράζει διάφορες αμφιβολίες για τον Αντώνη σε μια σειρά αντιφατικών στοιχείων σε σχέση με την υπόθεση. Επιπλέον, ο Χρήστος ανακοινώνει πως θα κάνει μια επίσκεψη στην Άνω Ποριά για να ερευνήσει την ανεξιχνίαστη δολοφονία και να ανακαλύψει τα μυστήρια που περιβάλλουν τον Μαθιό.