Τα αρνητικά νέα της Έλενας θα έχουν επιπτώσεις σε ολόκληρη την παρέα της. Μια ιδέα για ένα πιτζάμα πάρτι σε κοριτσίστικο ύφος, αποτελεί το μέσον που θα βοηθήσει την Έλενα να ξεπεράσει την απογοήτευση της. Η Σμαράγδα, μέσα από μια συγκινητική σκηνή μητέρας-κόρης, φυτεύει στο μυαλό της μια νέα ιδέα.

Ο Φίλιππος και ο Λεωνίδας συναντιούνται ξανά μετά από πολλά χρόνια, ενώ ο Άλκης και η Κάτια αναμένουν με αγωνία την ώρα του υπερήχου. Η Σοφία, βρίσκεται στα όρια της ψυχολογικής της αντοχής με τον Κοσμά και μετά από έναν ακόμη σοβαρό καυγά, δείχνει ότι έχει λάβει σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της.

Όσον αφορά τον Έβαν; Επιστρέφει χωρίς προειδοποίηση, δημιουργώντας νέες αναταράξεις και εισβάλλοντας εκ νέου στην καθημερινότητά όλων.

Η Κάτια και ο Άλκης βρίσκονται σε ραντεβού στον γιατρό, όμως μια απρόσμενη επίσκεψη έρχεται να ταράξει τα σχέδια τους.

Στο μεταξύ, η Έλενα έχει σκεφτεί μια νέα ιδέα που φαίνεται να ανατρέπει τις αποφάσεις που είχε πάρει μέχρι τώρα. Οι σκέψεις της φέρνουν έναν αέρα αλλαγής, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέες κατευθύνσεις.

Το παρελθόν του Φίλιππου εμφανίζεται ξανά, κρατώντας τη θέση του στο παρόν. Ταυτόχρονα, το μέλλον της Σοφίας και του Κοσμά φαίνεται να βρίσκεται σε δύσκολο σημείο.

Η Έλσα έχει ανησυχίες για τα νέα δεδομένα που έχουν εισβάλλει στη ζωή τους, και η αντίδρασή της είναι σπασμωδική. Μια έκπληξη περιμένει την Αθηνά, που τη θέτει αντιμέτωπη με μια σημαντική απόφαση που πρέπει να πάρει. Ο Έβαν έχει επιστρέψει δυναμικά και αποφασίζει να αναλάβει πρωτοβουλίες για να ανακτήσει ό,τι του ανήκει…