Η Θεοφανώ,με την βοήθεια ενός μικρού κοριτσιού, ξεκινά να βάζει βάσεις για τη νέα της ζωή. Ο Μισέλ, αντιμέτωπος με την οργή του Θράσου, βρίσκει ασφαλές καταφύγιο στον πύργο των Λασκαραίων. Κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης μεταξύ του Αντρέι και του πατέρα του Βρώτσου, έρχεται μια τραγωδία, ενώ ένα παλιά κρυμμένο μυστικό είναι έτοιμο να αποκαλυφθεί.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Η Θεοφανώ, αποφασίζει να δώσε σημεία ζωής, , επιλέγει να δώσει νέα πνοή στη ζωή, ενώ η Κερασίνα βρίσκεται αντιμέτωπη με το μυστικό που ευθύνεται για τον χαμό πολλών ζωών, και η κόλαση είναι προ των πυλών…

Ο θάνατος του πατέρα του Βρώτσου και το γράμμα που βρίσκουν προκαλεί νέες αναταράξεις στον πύργο των Λασκαραίων. Το περιεχόμενο αυτού του γράμματος αφήνει πολλά ερωτηματικά και προκαλεί αναστάτωση στους Λασκαραίους.

Ο Μάρκος παίρνει μια απόφαση που, ενώ θα ευχαριστήσει τη Μεταξία, θα προκαλέσει απογοήτευση στη Δαμιανή. Οι πειρατές του Μόφορη επιλέγουν να πάνε στη σπηλιά που κρύβεται η Θεοφανώ.

Θα καταφέρει να παραμείνει κρυμμένη ή οι πειρατές θα την ανακαλύψουν; Η ένταση μεταξύ Κερασίνας και Μεταξίας φτάνει στα άκρα, ενώ ο Μισέλ αποφασίζει να αποκαλύψει στον Φρίξο όσα ξέρει σχετικά με την Άναχιτ.

Ένα ένοχο μυστικό βγαίνει στη φόρα κατά τη διάρκεια του δείπνου των Λασκαραίων. Η φουρτούνα που ακολουθεί ξεσπά σε όλο τον πύργο, και παρασύρει τα πάντα στο πέρασμα της.

Μετά την αποκάλυψη της Κερασίνας για τον παράνομο δεσμό του Τζανή και της Μεταξίας, ο πύργος των Λασκαραίων τρίζει συθέμελα. Θα καταφέρει το παράνομο ζευγάρι να ξεφύγει αυτή τη φορά, ή η αλήθεια θα αποκαλυφθεί και θα ακολουθήσουν ολέθριες συνέπειες;

Η Θεοφανώ, ακολουθώντας τα βήματα της Άννας, φτάνει στο σπίτι όπου είχαν δολοφονηθεί οι γονείς της. Εκεί, αντιμετωπίζει την αλήθεια που αναζητούσε εδώ και καιρό. Ο Αντρέι, αποφασισμένος να φέρει όλους αντιμέτωπους με τις ευθύνες τους κάνει μια αποκάλυψη για τη δολοφονία του βρέφους. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Θεοφανώ καταλήγει στα χέρια ανθρώπων που την κατηγορούν ως μάγισσα.