Ηλέκτρα: Κατευθυνόμενη προς τον άβλο, η Ηλέκτρα αντιμετωπίζει μια σκηνή που τη συγκλονίζει. Εκεί βρίσκεται η Πόπη, αναίσθητη αλλά ευτυχώς εν . Ο διοικητής κρατάει πλέον το κασετοφωνάκι της, το οποίο περιείχε πολλές ηχογραφήσεις, και βρίσκεται λίγο πριν πατήσει το κουμπί και αποκαλύψει τα πάντα…. Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1 Ηλέκτρα.

Ηλέκτρα: Τα μυστικά παρελθόντος

Σιγά-σιγά, αρχίζει να επικρατεί όλο και περισσότερη σιγουριά ότι αυτή κρύβεται πίσω από το ανώνυμο μήνυμα που έκανε για τους Βρεττούς ύποπτους για την πυρκαγιά. Ωστόσο, ανεξαρτήτως του αν ήταν αυτή, η αλήθεια είναι ότι ο κλοιός γύρω από τον Νικόλα σφίγγει όλο και περισσότερο.

Φοβάται ότι η Πόπη γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες και πρόκειται να τις εκθέσει στην , ενώ η Ηλέκτρα περιπλέκεται όλο και περισσότερο με την κατάσταση, φοβούμενη ότι έχει ανακαλύψει τα μυστικά του παρελθόντος. Προσπαθεί να βρει κάποιο καταφύγιο, αλλά ο Παύλος εμφανίζεται ψυχρός της, γεγονός που την .

Καθώς ο διοικητής πλησιάζει στην σύλληψη του Νικόλα για τον εμπρησμό, σκοντάφτει στο άλλοθι που έχει για εκείνη τη βραδιά. Προσπαθεί να ανακαλύψει αν η Ηλέκτρα έλεγε την αλήθεια ή και πλησιάζει τον Στέργιο. Αυτό το βήμα προκαλεί μια αλυσιδωτές ς, καθώς και οι δύο οικογένειες ανακαλύπτουν ότι κάλυψε τον κουνιάδο της.

Παράλληλα, ο Παύλος προσπαθεί με κάθε τρόπο να προστατεύσει την Πόπη και κατηγορεί την Ηλέκτρα για τη δειλία της. Ωστόσο, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, αποτυγχάνει να την απομακρύνει από τον Νικόλα, ο οποίος, αποφασισμένος να ανακαλύψει την αλήθεια, την πιάνει και αποφασίζει να την πάει…μια μεγάλη βόλτα!