Στα επόμα επεισόδια της δραματικής του MEGA, παρακολουθούμε την ανάπτυξη ενός νέου ερωτικού δεσμού. Κεντρικός χαρακτήρας ις εξελίξεις είναι η Ειρήνη, που έχει αποδεχτεί την πρόταση γάμου από τον Ιπποκράτη, παρά αρχικές της ανησυχίες. Ο Ιπποκράτης φαίνεται να της προσφέρει ασφάλεια για το αναμενόμενο της.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Το Ναυάγιο.

Ωστόσο, η Ειρήνη δεν αντιλαμβάνεται την εμμονή του Ιπποκράτη την ίδια. Μετά τον γάμο, προσπαθούν να γνωριστούν καλύτερα, αλλά, σύμφωνα με το περιοδικό MyTv, ο Πέτρος έρχεται στη ζωή της Ειρήνης και να κερδίσει την εμπιστοσύνη της.

Οι δυο τους αναπτύσν μια σχέση αγάπης και σεβασμού, αν και ο Ιπποκράτης ανησυχεί για την επίδραση που έχει ο Πέτρος στη ζωή της Ειρήνης και για το γεγονός ότι εκείνος έχει καταφέρει να τους φέρει πιο κοντά.

Οι εξελίξεις δείχνουν ότι ο Πέτρος κερδίζει σταδιακά την της Ειρήνης, αλλά και τον ενδιαφέρον της, παρόλο που είναι παντρεμένη με τον Ιπποκράτη. Και οι δύο όμως κρατούν τα συναισθήματά τους κρυφά, αντιμετωπίζουν διάφορες δυσκολίες και εμπόδια στο να αναγνωρίσουν αυτήν την αγάπη.