Στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA, παρακολουθούμε την ανάπτυξη ενός νέου ερωτικού δεσμού. Κεντρικός χαρακτήρας στις εξελίξεις είναι η Ειρήνη, που έχει αποδεχτεί την πρόταση γάμου από τον Ιπποκράτη, παρά τις αρχικές της ανησυχίες. Ο Ιπποκράτης φαίνεται να της προσφέρει ασφάλεια για το αναμενόμενο παιδί της.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Το Ναυάγιο.

Ωστόσο, η Ειρήνη δεν αντιλαμβάνεται την εμμονή του Ιπποκράτη προς την ίδια. Μετά τον γάμο, προσπαθούν να γνωριστούν καλύτερα, αλλά, σύμφωνα με το περιοδικό MyTv, ο Πέτρος έρχεται στη ζωή της Ειρήνης και καταφέρνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της.

Οι δυο τους αναπτύσσουν μια σχέση αγάπης και σεβασμού, αν και ο Ιπποκράτης ανησυχεί για την επίδραση που έχει ο Πέτρος στη ζωή της Ειρήνης και για το γεγονός ότι εκείνος έχει καταφέρει να τους φέρει πιο κοντά.

Οι εξελίξεις δείχνουν ότι ο Πέτρος κερδίζει σταδιακά την καρδιά της Ειρήνης, αλλά και τον ενδιαφέρον της, παρόλο που είναι παντρεμένη με τον Ιπποκράτη. Και οι δύο όμως κρατούν τα συναισθήματά τους κρυφά, αφού αντιμετωπίζουν διάφορες δυσκολίες και εμπόδια στο να αναγνωρίσουν αυτήν την αγάπη.