Τα επόμενα επεισόδια στη σειρά του MEGA, “Η Γη της Ελιάς”, προμηνύονται δυσοίωνα καθώς θα παρακολουθήσουμε μια σειρά από χωρισμούς.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Αρχικά, η Αμαλία και ο Ισίδωρος διανύουν μια δύσκολη περίοδο στη συζυγική τους ζωή, όταν η πρώτη απαντά στα email που αφορούν την δουλειά του Ισίδωρου, πράγμα που τον εκνευρίζει ιδιαίτερα. Μετά από έναν μεγάλο καβγά και τη διαρκή εμπλοκή της στα θέματά του, ο Ισίδωρος αμφισβητεί την εμπιστοσύνη της είχε ως τώρα και αποφασίζει να απομονωθεί.

Επίσης, η Βασιλική και ο Φίλιππος βιώνουν μια κρίση στο γάμο τους εξαιτίας της άρνησης της πρώτης προς την αδερφή της. Ο Φίλιππος είναι απογοητευμένος με τον εγωισμό και τη σκληρότητα της γυναίκας του και οι συνεχόμενοι καυγάδες και τα πικρά λόγια που ανταλλάσουν, οδηγούν τη Βασιλική να αποφασίσει να μετακομίσει στην Αρετή μαζί με το παιδί τους.

Τέλος, στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα παρακολουθήσουμε και τον χωρισμό του Χρήστου από την Αφροδίτη, καθώς ο πρώτος έχει μυστική σχέση με την Αριάδνη και νιώθει όλο και πιο δυνατά συναισθήματα για αυτήν.