Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Mega “Ναυάγιο”, ο καπετάνιος Στελλής πληροφοίται από τον για τον επικείμενο γάμο της Ειρήνης με τον Ιπποκράτη και δέχεται πρόσκληση να παραεί. Υπόσχεται να παρευρεθεί, έχοντας δημιουργήσει έναν ιδιαίτερο δεσμό με την Ειρήνη, τη Φωτεινή και τον Απόστολο.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις στη σειρά του Mega Το Ναυάγιο.

Σε μια συζήτηση με τη Λαμπρινή και τον παπα-Γρηγόρη, η Λαμπρινή του δίνει μια φωτογραφία του γιου της Πέτρου, εξηγώντας πως βρίσκεται στην Αθήνα και του ζητάει να τον βρει και να του πει να την καλέσει. Ο Στελλής, αν και διστακτικός, όσχεται να το κάνει.

Αργότερα, ο Στελλής βρίσκεται στην αυλή της κυρίας Χριστίνας, όπου συναντά τους επιζώντες του Φοίνιξ, τους οποίους είχε γνωρίσει στην . Εκεί συναντά τον Πέτρο, τον οποίο δεν αναγνωρίζει αμέσως ως τον γιο της Λαμπρινής, μιας και εκείνος του συστήνεται με διαφορετικό όνομα. Ωστόσο, μετά από λίγο και αφού ξαναβλέπει τη φωτογραφία, καταλαβαίνει την αλήθεια και αποφασίζει να μιλήσει με τον Πέτρο.

Ο Πέτρος, για πρώτη , αποκαλύπτει τα που συνέβησαν τη νύχτα του ναυαγίου . Ο Στελλής, κατανοώντας τον πόνο του να χάσει κανείς το του, αποφασίζει να τον βοηθήσει και του υπόσχεται να κρατήσει το μυστικό του. Τον ρωτά επίσης τι θέλει να πει στη μητέρα του, Λαμπρινή.