Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης ξεκινά το ταξίδι προς τη Θεσσαλονίκη με μοναδικό να πείσει την Αριάδνη να …. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και ς τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: ο Στάθης δεν το βάζει κάτω

Λίγο αργότερα επιτυγχάνει τον στόχο του και αποκαλύπτει την πραγματική ταυτότητά του στην Αριάδνη. «Είμαι ο ς σου πατέρας», της λέει, αλλά η δρασή της δεν είναι αυτή που περίμενε.

Παρόλα αυτά, ο Στάθης δεν το βάζει κάτω. Αυτή τη φορά, καταφέρνει να σπάσει τον πάγο ανάμεσά τους. Η Αριάδνη φαίνεται πιο διακριτική και θετική απέναντί του, αλλά εξακολουθεί να πιστεύει ότι η Ιουλία την εγκατέλειψε, ενώ στη συνέχεια, του ζητάει να προχωρήσουν σε τεστ DNA.

Ο Στάθης δέχεται την πση αυτή και παράλληλα προσπαθεί να προσεγγίσει συναισθηματικά την Αριάδνη. «Θέλω να μου μιλήσεις για τα παιδικά σου χρόνια. Πώς ήταν με τους θετούς σου γονείς;», τη ρωτά, αλλά η Αριάδνη δεν είναι πρόθυ να αποκαλύψει τα πάντα στο βαθμό που επιθυμεί εκείνος.

Ωστόσο, μοιράζεται μαζί του κάποιες πληρορίες για τη ζωή της και τους θετούς της γονείς. Το ευχάριστο κλίμα όμως, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24, διαταράσσεται όταν εμφανίζεται η Ιουλία. Για μία φορά, η Αριάδνη αρνείται να ακούσει τη μητέρα της.