Ο Χρήστος έχοντας πει ψέματα στην Αφροδίτη ότι έχει δουλεία στην ταβέρνα, πηγαίνει και πάλι στο σπίτι του Στάθη για να συναντηθεί κρυφά με την Αριάδνη. «Ελπίζω να μη με είδε κανένας που μπήκα..», της λέει και όπως ι μια κίνηση τα κλειδιά του από το μπουφάν στον καναπέ χωρίς να το καταλάβει…

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Την ίδια ώρα, ο Στάθης και η Ιουλία επιστρέφουν χαρούμοι στο σπίτι στην Κηφισιά από τα μωρουδιακά ψώνια. «Ανομονώ να το ζήσω όλο αυτό! το περίμενα ποτέ, είναι η μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής μου!», λέει η Ιουλία γεμάτη λαχτάρα κοιτώντας τα φορμάκια και ο Στάθης ευτυχισμένος της απαντά: «Και για μένα το ίδιο!»

Ο Δημοσθένης πηγαίνει για ακόμα μία στην κλινική για να το μωρό, όμως βρίσκει την Ξένια εκεί και του μπαίνουν ψύλλοι στα αυτιά. «Πρόσεχε καλά! το παιδί είναι δικό μου και μόνο δικό μου! Πληρώθηκες για να μου το φέρεις στον κόσμο! Μείνε μακριά του!», της ξεκαθαρί κι του λέει πως μέχρι να βγει το τεστ DNA πρέπει να το θηλάσει.

«Ποιος τα λέει αυτά; Θα το πάρεις κοντά σου γι 15 μέρες, αλλά δεν θα το θηλάσεις! Μίλα με τον γιατρό σου να σου κόψει το γάλα! Το πολύ σε 15 μέρες θα το έχω πάρει!! Πρόσεξε!» της απαντά ο Δημοσθένης.

Η Βασιλική ρωτάει τον Μιλτιάδη αν χώρισε οριστικά με την Αλκμήνη, κι εκείνος της απαντά: «Δυστυχώς δεν μπορώ να τη δω σοβαρά..Αν ήταν σαν κι εσένα..». Εκείνη γελάει και προσπαθεί να κρύψει την αμηχανίας της: «Πες μου τώρα ότι είμαι και πρότυπο..», του απαντά και τότε ο Μιλτιάδης της λέει: «Εννοείται ότι είσαι πρότυπο Βασιλική.. Έχεις όλα αυτά που εμπνέουν ένα αγόρι να κάνει σοβαρή σχέση μαζί σου»…