Η οικογένεια του Πάρη γεμίζει με αισιοδοξία αναμένοντας τη δίκη του στη σειρά “Ο Παράδεισος των Κυριών”, πιστεύοντας σθεναρά στην αθωότητά του μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Από την άλλη, ο Ντίνος διαπιστώνει ότι η επένδυση με τον Σίμο δεν πηγαίνει όπως θα ήθελε, ενώ ο Μάρκος αρνείται να δεχτεί την ομολογία του γιου του, Στέφανου, σχετικά με την ομοφυλοφιλία του. Ο Σαρηγιάννης προσπαθεί να επηρεάσει τα πράγματα υπέρ του Χρήστου, αλλά χωρίς μεγάλη επιτυχία.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Στο Θέατρο “Ολύμπια”, όπου έχουν επενδύσει ο Ντίνος και ο Σίμος, οι εργασίες αναβάλλονται συνεχώς, προκαλώντας τσακωμούς μεταξύ των δύο, σύμφωνα με το Τηλέραμα.

Όταν η Αμαλία στηρίζει τον Ντίνο, αναπτύσσεται ένταση ανάμεσα στους μελλόνυμφους. Ο Χρήστος, προσπαθώντας να ξεφύγει, απειλεί τη Βικτώρια ότι θα την μπλέξει στα εγκλήματα, ενώ αυτή διατηρεί την ψυχραιμία της και ζητά από τον Αποστόλη να συνεργαστούν εναντίον του. Ο Αποστόλης γίνεται το κρυφό χαρτί στην αντιπαράθεση δύο αδίστακτων φονιάδων.

Ο Χριστόφορος, έξαλλος από θυμό όταν βρίσκει τον Πάρη με το μωρό στο σπίτι της Γεωργίας, επιδιώκει να κερδίσει την κηδεμονία του εγγονιού του. Από την πλευρά του, ο Αποστόλης επισκέπτεται τον Ρένο για να βρει μια λύση που θα τον σώσει από τις συνέπειες των ενεργειών του Χρήστου και της Βικτώριας.

Εν τω μεταξύ, ο Βύρωνας αποκαλύπτει στη Ζαχαρούλα ότι η σύζυγός του είναι έγκυος, έτσι η κοπέλα βρίσκεται αντιμέτωπη με την θλίψη, καθώς καταλαβαίνει ότι δεν πρόκειται να τη χωρίσει και να παντρευτεί αυτήν. Η επίσκεψη της συζύγου του Βύρωνα στη Σύρμω φέρνει θυμό και πίκρα στην οικογένεια, ενώ η Όλγα βιώνει μεγάλο πόνο ανακαλύπτοντας ότι η σύζυγος του Σωτήρη δεν έχει ακόμη φύγει από το σπίτι τους.