Ο Χρήστος φτάνει στο γραφείο του θείου του και ρωτά τι έγινε. «Εγώ θα κάνω τις ερωτήσεις κι εσύ θα απαντάς! μου λες ανιψιέ, την γιατρίνα γιατί την παντρεύτηκες;», τον ρωτά ευθέως κι είνος του απαντά γιατί την αγαπά.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

«Α, την αγαπάς.. Κι αφού την αγαπάς, γιατί την από νιόπαντρος ! Γιατί θέμα ρουτίνας δεν παίζει, μην τρελαθούμε.. Ακόμα στα μέλια έπρεπε να ήσασταν! Μη μου το παίζεις άσχετος! Ούτε καν να κρυφτείς δεν φρόντισες! Σε είδαν να φιλιέσαι φάτσα-φόρα μ΄ αυτήν την Αριάδνη! Έχεις τρελαθεί;», του λέει και ο Χρήστος παγώνει, παράλληλα νιώθει μεγάλη ντροπή και ρωτά να μάθει ποιος τους είδε.

«Παρασύρθηκα», προσπαθεί να δικαιολογηθεί και ο Λυκούργος γίνεται έξαλλος. «Α, το καημένο! Βρε με δουλεύεις;; Ούτε τα κουφέτα από τον γάμο σου δεν προλάβει φάμε ακόμα! Τη σου, αυτό το χρυσό κορίτσι, δεν τη σκέφτηκες; Όλος ο κόσμος την συμπαθεί και την αγαπάει. Όλοι την εκτιμάνε κι εσύ φέρεσαι σ΄ αυτό το πλάσμα, άτιμα;», συνεχίζει ο Λυκούργος. «Δεν ήθελα να την πληγώσω.. Σου είπα, μια επιπολαιότητα .. Το έχω ήδη λήξει με την Αριάδνη θείε», του λέει ο νεαρός.

«Το καλό που σου θέλω γιατί θα πάρω βρεγμένη ίδα και πού σε πονεί και πού σε σφάζει! Είναι αυτή συμπεριφορά σοβαρού και έντιμου ανθρώπου; Σε ρωτάω;», του λέει και ο Χρήστος επιμένει να μάθει ποιος τον είδε με την Αριάδνη, ενώ παράλληλα ανησυχεί μήπως αποκαλύψει την κρυφή του σχέση και σε άλλους.

«Δεν πρόκειται να μιλήσει, είναι σοβαρό ! λά αν ξαναπέσει κάτι τέτοιο στην αντίληψή μου, την έβαψες! Συνεννοηθήκαμε;», του ξεκαθαρίζει χαμηλώνει το βλέμμα και του δίνει τον λόγο του.