Στην σειρά “Ο Παράδεισος των Κυριών” του Alpha, η Νέλλυ βρίσκεται σε κατάσταση απελπισίας, αφού αντιλαμβάνεται ότι κινδυνεύει. Ενημερώνει τον Πάρη ότι ο Σίμος την υποχρέωσε να τον κατηγορήσει και υπόσχεται να αλλάξει την κατάθεσή της στην αστυνομία.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Όμως, ο Σωτήρης ανακοινώνει στον Πάρη ότι η Νέλλυ δεν πήγε ποτέ στο αστυνομικό τμήμα. Ο Πάρης, ανήσυχος για την ασφάλειά της, αποφασίζει να πάει στο σπίτι της, παρά τις προειδοποιήσεις της Γεωργίας και της Όλγας ότι μπορεί να είναι παγίδα. Φτάνοντας εκεί, αντικρίζει την Νέλλυ νεκρή και αμέσως ειδοποιεί τις αρχές.

Ο Σίμος, από την πλευρά του, ανακαλύπτει ότι η δολοφονία της Νέλλυ δεν ήταν έργο του Ρένου, αλλά του Χρήστου. Εν τω μεταξύ, η φίλη της Νέλλυς, Ζωζώ, καταθέτει στην αστυνομία ότι η Νέλλυ είχε σχέση με τον Χρήστο Πολύζο.

Ο Αποστόλης, που θέλει να βοηθήσει τον Πάρη, βρίσκει στο σπίτι του Χρήστου το κολιέ της Νέλλυ και το παραδίδει στην Όλγα για να το δώσει στην αστυνομία. Παρά την προσπάθεια του Αποστόλη να βοηθήσει, ο Πάρης δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί του.

Η έρευνα συνεχίζεται και η Ζωζώ καταθέτει περαιτέρω πληροφορίες, αποκαλύπτοντας ότι ο Χρήστος Πολύζος δολοφόνησε την Νέλλυ με εντολή από τον Σίμο. Η ανατροπή συνεχίζεται όταν ο Δημοσθένης, ερωτευμένος με τη Βικτώρια, της αποκαλύπτει τις εξελίξεις.

Η Βικτώρια, αναστατωμένη με την εμπλοκή του Σίμου, καταθέτει ότι ο Χρήστος Πολύζος είναι ο δολοφόνος και αυτός σκότωσε την Νέλλυ, πιθανώς και άλλες. Ο Χρήστος συλλαμβάνεται και οδηγείται στη φυλακή, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμη περισσότερων εξελίξεων.