Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια 53-54

Ο Κωνσταντής υποψιάζεται τον Φιλίππου και φτάνει μέχρι και στον Σωτήρη. Εκείνος κάνει μία μη αναμενόμενη πρόταση στον κύριο καθηγητή. Τι έχει στο νου του;

Ηλέκτρα 15/1 Επεισόδιο 53

Η Φιλιώ αποφασίζει να γυρίσει στο αρχοντικό των Βρεττών. Και τώρα ο Νικόλας, έχει και πάλι το πάνω χέρι. Ο Χάρης με τον Μίμη προσπαθούν να ενώσουν τις τελίτσες, για τη βραδιά του φόνου της Πόπης.

Η Ηλέκτρα με τον Παύλο μοιράζονται μια τελευταία στιγμή: «Ούτε στα πιο σκοτεινά μου δεν ένιωθα τόσο καταδικασμένος», λέει ο Παύλος. «Σ’ αγαπώ, μα δεν θα σε έχω». Ο μικρός Γιωργάκης συναντά τον Βασίλη και του ζητάει χρήματα για να μη μαρτυρήσει για τη νύχτα του λογοδοσίματος. Ο Βασίλης τον αποπαίρνει. Λίγο αργότερα, ο Γιωργάκης περνάει την πόρτα του αστυνομικού τμήματος.

Ηλέκτρα 16/1 Επεισόδιο 54

Ενώ όλοι ετοιμάζονται για τον γάμο της Ουρανίας με τον Βασίλη, οι έρευνες για το ποιος σκότωσε την Πόπη συνεχίζονται με νέα στοιχεία να έρχονται στο φως. Ο Φανούρης σιγουρεύεται πως πίσω απ’ όλα κρύβεται ο Νικόλας! Ο Βασίλης, ταυτόχρονα με τον γάμο, σχεδιάζει και τη φυγή του Παύλου από το νησί.

Ο Σωτήρης πείθει τον Χάρη να πάνε κρυφά στην προβλήτα του λιμανιού για να πιάσουν στα πράσα τον Παύλο. Στην Αρσινόη καταφτάνει ο ταξίαρχος Ανδρέας Γκίκας (Θάνος Καληώρας) με άγριες διαθέσεις για να βρει τον δολοφόνο της Πόπης…