Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Η σειρά βρίσκεται κοντά στο επικό της φινάλε με μια αλλαγή τελευταίας στιγμής στο πρόγραμμα λόγω εθνικής επετείου. Το επεισόδιο που δεν προβλήθηκε λόγω της 25ης Μαρτίου μεταφέρθηκε και έτσι το φινάλε έρχεται τη Δευτέρα 15 Απριλίου, υποσχόμενο να προσφέρει ένταση και ανατροπές.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Αυτή είναι η τελευταία σκηνή

Το τελευταίο επεισόδιο φέρνει εκδίκηση, τιμωρία, συγκίνηση και δικαίωση. Η συνήθης υπογραφή των σεναριογράφων, Μελίνας Τσαμπάνη και Πέτρου Καλκόβαλη, υπόσχεται ένα τελικό επεισόδιο που θα καθηλώσει το κοινό. Η Θεοφανώ, ανακαλύπτοντας τα εγκλήματα και τους πραγματικούς ενόχους, αναλαμβάνει να εκδικηθεί για να προστατεύσει τον εαυτό της και το παιδί της. Η ανατροπή αποκαλύπτει την αλήθεια και θέτει κάθε χαρακτήρα αντιμέτωπο με τις πράξεις του.

Οι διάφοροι χαρακτήρες αντιμετωπίζουν τις ενέργειές τους και τις συνέπειές τους. Αποκαλύπτονται μυστικά, σχέσεις και προδοσίες, με κάθε πρόσωπο να αναλαμβάνει την ευθύνη των πράξεων του. Η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στο καλό και στο κακό κορυφώνεται με τη μονομαχία της Θεοφανώς και της Κυπριανής. Η κακιά μάγισσα αποκαλύπτεται, αλλά η Θεοφανώ, παρά τη θυσία της, εξουδετερώνεται απο το κακό. Η επόμενη μέρα φέρνει μια νέα αρχή, καθώς οι επιζώντες θα πρέπει να θάψουν τους νεκρούς και να αντιμετωπίσουν τις πληγές τους. Οι εχθροί γίνονται φίλοι, αφήνοντας πίσω τις παλιές διαφορές.

Η τελευταία σκηνή θα είναι με τον Αντρέι και τον Μάρκο να δίνουν τα χέρια, να αφήνουν πίσω την κόντρα τους και να φεύγουν με το παιδί της Θεοφανώς. Έτσι, το τελευταίο επεισόδιο της σειράς προσφέρει μια εκρηκτική ολοκλήρωση με ανατροπές και συναισθηματικές στιγμές, αφήνοντας το κοινό με εντυπώσεις και συναισθήματα που θα διαρκέσουν.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ