Η Υβόννη σπάει τη σιωπή της… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της ς Παγιδευμένοι

Ο Δημήτρης ενημερώνει την Άννα, την Ειρήνη, τη Χρύσα και τα ότι ο Άκης βρέθηκε νεκρός. Εκείνες προσπαθούν να παραμείνουν ψύχραιμες και να κρύψουν τον πανικό τους, όμ οι αντιδράσεις τους παραξενεύουν την Άννα.

Την ίδια ώρα, ο Αλέκος αναλαμβάνει την υπόθεση του Άκη ως δικηγόρος ς. πιέσεις που ασκεί είναι έντονες και στριμώχνει την Άννα, τον Δημήτρη και τον Ανδρέα.

Η κατάσταση του Νίκου χειροτερεύει, ενώ η Υβόννη σπάει την σιωπή της και αποκαλύπτει στην Άννα τα πάντα για τον νεαρό που μπήκε ξαφνικά στη ζωή της.
Παράλληλα, ο Γεράσιμος, η Ειρήνη και τα παιδιά φροντίζουν να εξαφανίν κάθε ίχνος από τον τόπο του .

Η Άννα δέχεται περίεργο τηλεφώνημα από έναν παλιό της φίλο, την ώρα που νέα στοιχεία προκύπτουν για τη δολοφονία του Άκη. Οι έρευνες για τον ένοχο συνεχίζονται και ο Δημήτρης με τον Ανδρέα φαίνεται να έχουν λύσει τον γρίφο…

Η Άννα και ο Σωτήρης προσπαθούν να βγάλουν τον φίλο της Φαίδωνα από το κρατητήριο και να ρίξουν φως στην υπόθεση. Ωσ, στη συνεργασία της Άννας και της Αγγελική δημιουργούνται εντάσεις και οι διαφορετικές απόψεις τους απειλούν τη φιλία τους.

Η κατάσταση της υγείας του Νίκου επιδεινώνεται, με τις γυναίκες του σπιτιού να κάνουν τα πάντα για την ανάρρωση του, να καταλάβει το παραμικρό η Άννα. Καθώς ο Δημήτρης και ο Ανδρέας πλησιάζουν στην αποκάλυψη του δράστη, εμφανίζονται εμπόδια μπροστά τους. Κανείς από τους δύο δεν φαντάζεται ότι ο δολοφόνος είναι δικός τους άνθρωπος.