Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης έξαλλος και εκτός εαυτού… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Ξένια…

Ο Δημοσθένης εμφανίζεται με μία άγνωστη γυναίκα που ονομάζεται Ξένια (Άντρεα Χάννα). Ο κόσμος καταλαβαίνει ότι είναι ζευγάρι.

Παράλληλα, η Αρετή πιέζει την Ασπασία να της αποκαλύψει τιτην απασχολεί, αλλά η Ασπασία ντρέπεται και κρατά για τον εαυτό της το ένοχο μυστικό της. Η Αθηνά και η Μαργαρίτα ανησυχούν για τη συμπεριφορά της Φιλιώς, η οποία παραμένει κλεισμένη στο δωμάτιό της και ζωγραφίζει σκοτεινές εικόνες. Η Ασπασία, αφού δεν μπορεί να αντέξει άλλο την ψυχρή στάση Δημοσθένη απτί της, τον ρωτάει ευθέως που θα πάει η σχέση και αυτός εκρήγνυται.

Ο Λυκούργος μαθαίνει για τον Δημοσθένη και την ερωμένη του και ειδοποιεί τον Στάθη. Η Αφροδίτη βγαίνει να φάει με τον Αποστόλη, αλλά ο Χρήστος δείχνει να μην . Ο Ορέστης λέει στη Δήμητρα ότι καταλαβαίνει την στάση της απέναντί του και θα ματήι να την πιέζει για να κάνουν σχέση. Το γλυκό του κουταλιού που βασίζεται στην ελιάφαίνεται να έχει μεγάλη ζήτηση και η Ασπασία χαίρεται για την επιτυχία της.

Την ί στιγμή, η συνειδητοποιεί ότι η μυστική συνταγή της μητέρας της για τη βραβευμένη σπανακόπιτα έχει διαρρεύσει. Η Αθηνά προτείνει στη Φιλιώ να επισκεφθούν έναν παιδοψυχο, αλλά εκείνη αρνείται. Ο Πότης απασίζει να κάνει το μεγάλο βήμα και ζητάει από την Άννα να τον παντρευτεί.