Η Γη της Ελιάς: Πριν από τη νέα τραγωδία που στο σπίτι των Στεφανέων, η Αρεόπολη ζει σε χαρούμενους ρυθμούς. Ο λόγος για αυτή τη χαρά είναι ο γάμος του Πότη και της Άννας, ο οποίος είναι προ των πυλών. Ένα μεγάλο γλέντι έχει ήδη στηθεί, αλλά η νύφη φαίνεται να μην είναι έτοιμη ως προς την ιδέα του γάμου. Ακόμη και ο ίδιος ο Πότης αμφισβητεί αν η Άννα θα γίνει πραγματικά γυναίκα του…Τελικά όταν ο Αποστόλης την συνοδεύει προς την εκκλησία, εκείνη πάει να το σκάσει! Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Ευτυχώς, η Αθηνά και η Μαργαρίτα επεμβαίνουν για να αποτρέψουν τον χειρότερο εφιάλτη και να ηρεμήσουν την κατάσταση. Ο γάμος πραγματοποιείται επιτυχώς, και οι νεόνυμφοι φεύγουν για το ταξίδι του μέλιτος στο Ναύπλιο. Ωστόσο, την επόμενη μέρα μετά το γλέντι, η Αθηνά ξυπνά αργά και συνειδητοποιεί με φρίκη ότι η Φιλιώ έχει εξαφανιστεί από το σπίτι!

Από την άλλη, ο Στάθης κρατά την υπόσχεση που είχε δώσει στην Ιουλία και φεύγει για τη Θεσσαλονίκη, ελπίζοντας να πείσει την Αριάδνη να τον ακούσει. Βρίσκει την κοπέλα και περιμένει τη στιγμή που θα είναι κατάλληλη για να της αποκαλύψει την ταυτότητά του, αλλά αρχικά, η Αριάδνη αρνείται να συνομιλήσει μαζί του.

Όμως, ο Στάθης δεν εγκαταλείπει, και σε μια τελευταία προσπάθεια, καταφέρνει να τραβήξει το ενδιαφέρον της κοπέλας. Εκείνη, τελικά, συμφωνεί να ακούσει τις εξηγήσεις που έχει ο Στάθης σχετικά με το παρελθόν. Μοιράζεται μαζί της την ιστορία της σχέσης του με την Ιουλία και τα γεγονότα που συνέβησαν στο μαιευτήριο. Το αποκορύφωμα αυτής της αποκάλυψης είναι η παράνομη υιοθεσία που την κράτησε μακριά από τον πατέρα της και την μάνα της. Η Αριάδνη μαλακώνει, αλλά εξακολουθεί να αμφισβητεί την Ιουλία.

Θεωρεί ότι γνώριζε τα πάντα και απλώς την εγκατέλειψε. Στη συνέχεια, η Αριάδνη ζητάει να κάνουν τεστ DNA για να βεβαιωθούν ότι πράγματι είναι κόρη τους. Καθώς η σχέση τους εξελίσσεται, η Αριάδνη αρχίζει να μοιράζεται περισσότερες λεπτομέρειες για τη ζωή της και τους θετούς της γονείς. Παράλληλα, στην Αρεόπολη, η Χάιδω προσπαθεί να ανακαλύψει πού βρίσκεται ο Στάθης και πιέζει τον Λυκούργο για πληροφορίες, αλλά εκείνος δεν αποκαλύπτει τίποτα.

Η Χρυσούλα, όμως, ανακαλύπτει ένα σημείωμα με το όνομα και το τηλέφωνο της Αριάδνης στο σπίτι του Στάθη και το δίνει στην Αρετή, η οποία υποθέτοντας ότι πρόκειται για κάποια νέα γυναίκα στη ζωή του Στάθη, αντιδρά με οργή, της τηλεφωνεί και την βρίζει. Παρά τα εμπόδια, ο Στάθης, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, καταφέρνει να πλησιάσει την Αρετή, αλλά η εμφάνιση της Ιουλίας στη Θεσσαλονίκη ανατρέπει τα πάντα.