Έρωτας φυγάς Εξελίξεις: Η κατάση της ψυχικής υγείας της επιδεινώνεται, όταν μαθαίνει για τον Στέφανου-Μαργέτας… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς: «Παντρεύτηκαν; Αυτοί κανονικά δεν έπρεπε να μιλιούνται»

Ο γάμος του Στέφανου και της Μαργέτας φιγουράρει στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας «Κήρυκας» της Μεσσηνίας», τραβώντας το βλέμμα του Ιάσονα. «Την άτιμη. Πώς μπόρεσε και το έκανε αυτό; Ρεζίλι έκανε. Θα έχει βουίξει ο τόπος με τις πομπές της», αρχίζει να φωνάζει, ενώ καταριέται την τύχη του, καθώς δεν πρόλαβε να την στο ψυχιατρείο όπως σχεδίαζε.

Οι κουμπάρες του ζευγαριού, Αλεξάνδρα και Γεωργία, βρίσκονται στο στόχαστρο του Ιάσονα, ο οποίος τις κατηγορεί για δοσία.Την άτιμη. «Πώς μπόρεσε και το έκανε αυτό; Ρεζίλι μας έκανε. Θα έχει βουίξει ο τόπος με τις πομπές της», ωρύεται και πάνω στην οργή του επιτίθεται στη Γεωργία, η οποία αποκαλύπτει το σχέδιο του να ακυρώσει την διαθήκη της Μαργέτας.

«Τα λέτε όλα αυτά γιατί δεν προλάβατε να βγάλετε τρελή την κυρία μου για να την κλείσετε στο ψυχιατρείο και να αλλάξετε τη διαθήκη», δεν διστάζει να του πει.

Την ίδια ώρα, η κατάσταση της ψυχικής υγείας της Νότας επιδεινώνεται, όταν μαθαίνει για τον γάμο Στέφανου Μαργέτας. «Παντρεύτηκαν; Αυτοί κανονικά δεν έπρεπε να μιλιούνται με όλα όσα έχουν συμβεί και παντρεύτηκαν; Τους άθλιους», ουρλιάζει στην , η οποία, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24, για πρώτη καλείται να αντιμετωπίσει τον πραγματικό χαρακτήρα της θείας της. Όταν η Ευγενία την ρωτάει πιο ακριβώς είναι το πρόβλημα της, η Νότα δείχνει όλο το μίσος της και ξεδιπλώνει τα σχέδια της.