Ο γιατρός: Ο Ανδρέας βρίσκεται στον έβδομο ουρανό μετά τη βραδιά που πέρασε με την

Ο Γιατρός Επόμενα Επεισό 9

Πρωταγωνιστούν: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκ, Δήμητρα Σιγάλα, Βασιλική Τρουφάκου, Θάνος Λέκκας, Παναγιώτης Εξαρχέας, Τζωρτζίνα Λιώση, Βίκυ Διαμαντοπούλου, Χρήστος Ζαν Μπατίστ, Αντώνης Μυριαγκός, Αλέξανδρος Κώχ, Γωγώ Kαρτσάνα, Ρένα Κυπριώτη, Μαριέλλη Μανουδάκη, Εφη Κάντζα.

«Μέχρι να χωρίσει ο θάνατος»

Ο Γιατρός 30/10 Επεισόδιο 9

Επεισόδιο 9: Ο Ανδρέας βρίσκεται στον έβδομο ουρανό μετά τη βραδιά που πέρασε με την Άννα. Μην μπορώντας να κρύψει τη χαρά του, ει από την Άννα να ξανά είναι μαζί, αλλά εκείνη επιμένει ότι η βραδιά τους ήταν ένα λάθος και πως με τον Θοδωρή σκοπεύουν να κάνουν οικογένεια μαζί και έχουν κάνει αίτηση να γίνουν ανάδοχοι γονείς.

Η Σοφία βλέποντας τον Ανδρέα σε αυτή την κατάσταση, πιστεύει ότι δεν έχει μέλλον μαζί του και καταλήγει να περάσει ένα βράδυ με το Μιχάλη. Όταν το πρωί ο Μιχάλης είναι άφαντος και η Σοφία του ζητάει τα ρέστα, ο Μιχάλης καταλήγει να μοιραστεί μαζί της κάποια πολύ κρυφά του συναισθήματα.

Η Δανάη με τον Λεωνίδα μαζί μια βραδιά όπερα, πράγμα που προκαλεί την έντονη ζήλια του Δημήτρη και της Εύας. Τέλος, ο Ανδρέας συνειδητοποιεί ότι αντί με τον καιρό να θυμάται κομμάτια από το παρελθόν του, ξεχνάει ακόμα