Η Γη της Ελιάς: Οι τελευταίες πληροφορίες μας, αφέρουν ότι η Μαργαρίτα θα χαμογελάσει, φέρνοντας στον δρόμο της έναν νέο έρωτα… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα γυρίζει σελίδα στη ζωή της…

Η ζωή αναμένεται να ξανά χαμογελάσει στην Μαργαρίτα, στον τρίτο κύκλο της αγαπημένης σειράς «Η Γη της Ελιάς». Η ηρωίδα αυτή, που πέρασε μια πραγματική κόλαση από το ίδιο της το παιδί, και όχι μόνο, θα καταφέρει να ανασάνει και πάλι, έπειτα από πολύ καιρό.

προβλήματα για την Μαργαρίτα φαίνεται να έχουν τελειώσει και στα πρώτα επεισό της σεζόν, δεν θα την δούμε με κακό τρόπο στο επίκεντρο των εξελίξεων…Τουλάχιστον για

θα είναι η ψυχική της ηρεμία, η δουλειά της και φυσικά η Θεοδώρα, την οποία αγαπά και αγκαλιάζει σαν πραγματική μάνα. Θα προσπαθήσει να κλείσει τους ανοιχτούς της, να ξανά βρει τις ισορροπίες της, βοηθώντας τον εαυτό της, αλλά και τους γύρω της.

Οι τελευταίες πληροφορίες μας, αναφέρουν ότι η ζωή θα της χαμογελάσει, φέρνοντας στον δρόμο της έναν νέο έρωτα. Η αλήθεια είναι, ότι η Μαργαρίτα όσες φορές ερωτεύτηκε πραγματικά, δεν κατάφερε να βρει ευτυχία, γιατί ο γιος της, ο Ας, έμπαινε πάντα εμπόδιο στις σχέσεις της.

Στον τρίτο κύκλο, λοιπόν, δεν αποκλείεται να δούμε την Μαργαρίτα να βρίσκει επιτέλους μια αντρική συντροφιά, η οποία να της αλλάξει τη ζωή και να την γεμίσει .