Σασμός: Η Θοδώρα κάποια στιγμή επιστρέφει στην Άνω Ποριά, αλλά η απόφαση της σχετικά με την σχέση της με τον Γιώργο παραμένει αμετάβλητη. Αν και τον βλέπει να δυσκολεύεται, δεν θέλει να του δώσει μια ακόμα ευκαιρία…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: Το αναπόφευκτο συμβαίνει

Στο μεταξύ, η αυξημένη επαφή του Γιώργου με τη Στέλλα Καμαριωτάκη, λόγω επαγγελματικών υποθέσεων, φαίνεται να φέρνει θετικά αποτελέσματα. Τον επισκέπτεται συχνά στο γραφείο του, ενώ και ο Γιώργος τυχαία τη συναντά αρκετές φορές, κυρίως στο οινοποιείο του Παύλου, όπου πλέον ο πατέρας της εργάζεται.

Η δικηγόρος, αν και δεν το αντιλαμβάνεται, αρχίζει να νιώθει κοντά στον Γιώργο. Το αναπόφευκτο συμβαίνει, και αναπτύσσεται μια όμορφη σχέση που δεν θα διαφεύγει την προσοχή κανενός. Παρόλα αυτά, ο Γιώργος και η Στέλλα χρειάζονται χρόνο για να συνειδητοποιήσουν πόσο αναγκαίος είναι ο ένας στη ζωή του άλλου. Σύντομα αποφασίζουν να γίνουν ζευγάρι, και η σχέση τους γίνεται επίσημη. Και τότε, ανακαλύπτουν πόσο απρόβλεπτη είναι η ζωή.

«Η πραγματική ευτυχία είναι εκεί που δεν την αναζητούμε, δίπλα μας» συμπεραίνει ο Γιώργος. «Και αν κάποιος μου έλεγε ότι θα ερωτευτούμε τόσο πολύ, θα τον θεωρούσα τρελό. Αλλά αυτά είναι τα ωραία της ζωής», προσθέτει η Στέλλα. Ο Τάσος, πατέρας της Θοδώρας, χαίρεται ιδιαίτερα για την ευτυχία της κόρης του, καθώς επιτέλους την βλέπει χαρούμενη, μετά από πολύ καιρό. Αν και ο Γιώργος συζητά για το μέλλον της σχέσης τους με τη Στέλλα, εκείνη, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi σίριαλ, προτιμά να μην βιαστεί, προκειμένου να αποφύγει τα λάθη του παρελθόντος.