Η Μάγισσα επόμε επεισόδια: Συγκλονίζει ξανά η Μάγισσα καθώς σύντομα θα δούμε μία νέα απόπειρα δολονίας να γίνεται μέσα στον πύργο των Λασκαραίων.

Η ιρά του ΑΝΤ1 που σαρώνει την τηλεθέαση θα κάνει μία αναδρομή στο παρελθόν και συγκριμένα στον Αύγουστο του 1816 σε μια περίοδο που στη Λασκαραίοι και σε πόλεμο.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Απόπειρα δολοφονίας στον πύργο των Λασκαραίων

Με την ενός ηφαιστείου στην Ινδονησία να σκεπάσει με καταχνιά τη Μάνη άντρες από τις οικογένειες των Λασκαραίων και των Γερακάρηδων πέφτουν συνεχώς νεκροί.

Τότε η Γερακίνα, προτείνει να παντρευτεί ο πρωτότοκος γιος του Μιχαήλ, ο Μάρκος, την κόρη του τη Μεταξία ώστε να μπει ένα τέλος στο αιματοκύλισμα. Ενώ ο πόλεμος σταματάει, η παρουσία της Μεταξία στον Πύργο γίνεται αφορμή να ξεκινήσει ένας παράνομος έρωτας μεταξύ του Τζανή και της γυναίκας του αδερφού το. Ένας έρωτας που θα αποδειχτεί όλεθρος όλους.

Στο σήμερα, ο Τζανής παντρεύεται τη Κερασίνα. Μία ακόμη απόπειρα δολοφονίας όμως σοκάρει. Μία κανάτα με δηλητηριασμένο νερό βρίσκει το λάθος στόχο και φέρνει καινούργιες συμφορές. Ο Μιχαήλ αντιλαμβάνεται ότι η κανάτα θα μπορούσε να πάει σε αυτόν. Ο εχθρός βρίσκεται ακόμη ανάμεσά τους.

Δείτε επίσης:

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Η Πολυξένη ξεσκεπάζει Θεοφανώ και Φρίξο στον Βρώτσο

MEGA: Τέλος η Ελένη Μενεγάκη – Πάει στον ΣΚΑΪ;

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ερωτική συμμαχία που ανατρέπει τα πάντα από αυτούςSource link