Μετά τον χωρισμό του με τη Μιράντα, ο Ντίνος βρίσκεται μόνος και απελπισμένος. Ταυτόχρονα, η Αμαλία βρίσκει χαρά στη της με τον Σίμο. Παράλληλα, ο Πάρης βρίσκεται σε κόσμο ψεμάτων και διαφθοράς, συνδεδεμένος με τον ξάδελφό του.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Ντίνος περνά τα Χριστούγεννα στον “Παράδεισο”, μοναχικός και απελπισμένος. Την επόμενη μέρα, τον παρατηρούν η Ζηνοβία, ο Βλησσάρης και οι υπόλοιποι από το ζαχαροπλαστείο καθώς βγαίνει από το μαγαζί. Η Ζηνοβία τον προσκαλεί να παραμείνει μαζί τους, αλλά αυτός αρνείται και πηγαίνει στον Φώτη.

Εκεί, σύμφωνα με το περιο Tv24, ανακαλύπτει ότι ο Φώτης σχεδιάζει να δωρίσει το νεφρό του στη Νικολέτα. Συγχρόν, ο Φώτης του αποκαλύπτει ότι η Μιράντα τον εγκατέλειψε για χάρη του και εκείνος ήταν πρόθυμος να για να την ευχαριστήσει, προσφέροντας ακόμα και το νεφρό του. Του λέει: “Κάτι εσύ δεν θα μπορούσες ποτέ να κάνεις.”

Την ίδια στιγμή, ο Σίμος φτάνει με εφημερίδα και ενημερώνει την Αμαλία για τις ειδήσεις που αναφέρουν ότι ο Πάρης συνελήφθη για βιασμό. Την πιέζει να καταθέσει μαζί του και της λέει: “Δεν υπάρ πια λόγος να μην το κάνεις, Αμαλία. Πρέ να πας και να καταθέσεις.”

Λίγο αργότερα, ο Σίμος πηγαίνει και ενημερώνει τη Βικτώρια και τη Δωροθέα. Η Βικτώρια, υποψιασμένη για όλα, τον ρωτά: “Να υποθέσω ότι έχεις βάλει κι εσύ το χεράκι σου και έχεις κάποια σχέση με αυτό, έτσι δεν είναι;” Ο Σίμος της αποκρίνεται: “Μη ρωτάς πράγματα που εννοούνται.”