Πολυξένη: « Κυρά μου εσύ εί ο έρωτας της ζωής μου»…Διαβάε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Τα επόμα επεισόδια στη σειρά «Μάγισσα» φέρνουν ανατρεπτικές στιγμές. Η Πολυξένη, πριν από τον θάνατο της, εξομολογείται σ Δαμιανή ότι είναι ο έρωτας της ζωής της.

Η Δαμιανή αφήνει την Πολυξένη χωρίς βοήθεια, κατηγορώντας την ως την δολοφόνο του μωρού και οδηγώντας την στην εκτέλεση της.

Μία μέρα πριν την εκτέλεση της, η Δαμιανή, πνιγμένη από τύψεις, επισκέπτεται την Πολυξένη στο της, όπως διαβάζουμε στο περιοδικό Tv24. Η Δαμιανή, με δάκρυα στα μάτια, της ζητά συγγνώμη για όλα όσα , ενώ η Πολυξένη ανοίγει την καρδιά της, αφού βλέπει για τελευταία φορά την κυρά της.

Της λέει ότι τήρησε την υπόσχεσή της, παίρνοντας την ευθύνη για τον φόνο του μωρού πάνω της, δίχως να μιλήσει για αυτό σε ν. Σε μια τελευταία εξομολόγηση, λέει στην Δαμιανή ότι την αγάπησε από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα και πως πάντοτε ήθελε να είναι κοντά της να την αγγίζει και να την μυρίζει.

Τα αυτά σοκάρουν την Δαμιανή, αφού η Πολυξένη της ομολογεί ότι ήταν ο ς της έρωτας. Την επόμενη μέρα, έρχεται η τιμωρία της Πολυξένης, όπου την κρεμάνε έξω από τον πύργο.