Η Ιουλία νιώθει ανακούφιση μπορεί να προσφέρει μια καλύτερη ζωή στο αγέννητο παιδί της και να σώσει την υπόληψή της.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και τις εξελίξεις της Alpha «Το προξενιό στην Ιουλίας».

Ανακαλύπτει ότι ο Γιωργίκης είναι φρόνιμος, ήρεμος και δοτικός, χαρακτηριστικά που την ενθαρρύνουν. Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου, ο Γιωργίκης αρχίζει να αλλάζει προς το ρότερο.

Η συμπεριφορά του γίνεται άκρως επιβλαβής και βίαιη. Αρχίζει να ελέγχει την Ιουλία, να την απομονώνει και να κακοποιεί τόσο αυτήν όσο και τον τους, τον Χρήστο. Το πολυτελές αρχοντικό σε φυλακή για την Ιουλία, και οι καβγάδες γίνονται συχνοί.

Ο αληθινός εφιάλτης για την Ιουλία, σύμφωνα με το περιοδικό MyTv, ξεκινά όταν ο Γιωργίκης δείχνει την πραγματική του, σκοτεινή πλευρά. Ξαφνικά, ο άντρας αυτός γίνεται επιθετικός και βίαιος, κάνοντάς την να νιώθει τρομοκρατημένη. Αντιλαμβάνεται ότι βρίσκεται σε μια επικίνδυνη κατάσταση.

Παράλληλα, η της, Στάσα, δεν για τα βασανιστήρια που υφίσταται η κόρη της. Αντίθετα, την συμβουλεύει να είναι υπομονετική και να σκέφτεται πρώτα το αγέννητο παιδί που μεγαλώνει στα σπλάχνα της.

Η Ιουλία, παρά τον φόβο και την ανασφάλειά της, προσπαθεί να προστατεύσει τον εαυτό της και τον γιο της από την βία του συζύγου της, ενώ παράλληλα αναζητά ενδείξεις για το παρελθόν της οικογένειάς του και τον λόγο πίσω από τη σκοτεινή συμπεριφορά του.