Ο Παράδεισος Κυριών: Η Μιράντα και ο Ντίνος λαμβάνουν πληροφορίες από τον Σωτήρη, που αποκαλύπτουν πως ο Αποστόλης εξακολουθεί να ζει… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις στον Παράδεισο των κυριών.

Η Αμαλία προχωράει σε ένα σημαντικό βήμα προκειμένου να συνεχίσει τη ζωή της, αναπτύσσοντας μια σχέση με τον Σίμο. Αυτή η σχέση όμως μένει μυστική από όλους. Η Μιράντα και ο Ντίνος λαμβάνουν πληροφορίες από τον Σωτήρη, που αποκαλύπτουν πως ο Αποστόλης εξακολουθεί να ζει και ότι το που βρέθηκε μετά από την πυρκαγιά στον «Παράδεισο» ήταν του Δούβλη.

Στο μεταξύ, η Δάφνη αναλαμβάνει την εκπαίδευση του Μεμά στη δουλειά, ενώ το φλερτ ανάμεσά τους εντείνεται. Η ολέττα, το υιοθετημένο παιδί από το ίδρυμα που της ς, είναι το νέο θύμα της αδίστακτης γυναίκας. Συγκεκριμένα, η Βικτώρια δημιουργεί μια εντυπωσιακή ιστορία και πείθει τη Νικολέττα ότι η Μιράντα είναι η βιολογική της τέρα.

Στο μεταξύ, ο Σίμος δεν σταματά να προσπαθεί να κερδίσει την Αμαλία και την πείθει να αφήσει τις έγνοιες της για λίγο και να βγουν μαζί. Η Στέλλα όμως είναι εξίσου επίμονη και αποφασισμένη να μην τους αφήσει μόνους, προτείνοντας να βγουν όλοι μαζί. Την ίδια ώρα, το όνειρο της Μιράντας να συναντήσει την υποτιθέμενη κόρη της πραγματοποιείται, η Νικολέττα δείχνει απαθής έναντι της.

Ο Ντίνος είναι εκεί για να στηρίξει τη Μιράντα και σε αυτήν τη δύσκολη . Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Αποστόλης εκβιάζει τον Χρήστο προσπαθώντας να ανακτήσει την της Όλγας που έχει περάσει στα χέρια του.