Η Μάγισσα: Οι συγγενείς του ναύτη που έχασε τη ζωή του κατά τη του Σπηλίου με το καράβι του έρχονται αντιι με Γερακάρηδες, απαιτώντας εκδίκηση. Αυτό δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερη ένταση των δύο οικογενειών. Την ίδια στιγμή, ο Μιχαήλ επαναλαμβάνει στον συμπέθερο του να σταματήσει το κούρσεμα…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις ς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Η Μάγισσα: Η εκδίκηση είναι σχεδόν αναπόφευκτη

Ο Σπήλιος βρίσκεται σε εξαιρετική αναστάτωση, και η Γερακίνα αναλαμβάνει να τον ηρεμήσει, εμποδίζοντας τον από το να προκαλέσει χάος. Προετοιμαζόμενη για την επερχόμενη συνάντηση με τους Λασκαραίους, του αναλύει τον καλύτερο τρόπο για να επιτύχουν τους στόχους τους και να αποκτήσουν το πάνω χέρι. Και πράγματι, η συνάντηση αυτή εξελίσσεται σε μάχη όπου μόνο ένας από τους δύο θα κερδίσει.

Η εκδίκηση είναι σχεδόν αναπόφευκτη, καθώς όλοι περιμένουν τη νέα επίθεση, αλλά μια αναπάντεχη συμμαχία αποτρέπει προσωρινά το αιματοκύλισμα.
Παράλληλα, στον πύργο, ο αναγκάζεται να αποκαλύψει στη Μορφούλα το που συνεννοήθηκαν με τη Θεοφανώ για να αποκαλύψουν την αλήθεια για τον Βρώτσο.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, ο Αντρέι έχει ανακαλύψει τον δικό του ύποπτο και αποκαλύπτει στον έλλο ότι πρόκειται για ένα μέλος της οικογένειας Λάσκαρη. Ο Κανέλλος σοκάρεται και αρνείται να πιστέψει το ενδεχόμενο αυτό. Όμως δεν μπορεί να κρατήσει κρυφά τα του Αντρέι από την Δαμιανή…