Σασμός: Μετά από σκέψη ο Παύλος αποφασίζει να αναλάβει επίσημα τον έλεγχο του οινοποιείου του Φαρμάκη. Μάλιστα ζητάει τη βοήθεια του Βαγγέλη, που γνώριζε καλά τη δουλειά. Εκείνος γνωρίζοντας ότι μετά τη φυλακή θα είναι δύσκολο να βρει άλλη δουλειά,δέχεται την πρόταση. … Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: Ο Αστέρης μαθαίνει την αλήθεια και διαλύεται

Ωστόσο, τον ενημερώνει ότι πρέπει πρώτα να βρει σπίτι για να μείνει. «Να έρθεις να μείνεις εδώ, στο σπίτι του Ευθύμη. Είμαι βέβαιος ότι ο Ευθύμης θα το ήθελε», του λέει ο Παύλος, συγκινώντας τον Βαγγέλη. Ο Παύλος κάθεται στο γραφείο του φίλου του και αρχίζει να οργανώνει τις εκκρεμότητες. Την ίδια στιγμή, η Στέλλα παραιτείται από τη θέση της ως δικηγόρος του Αντρέα, αν και εκείνος δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του κουβέντα.

Για να προσεγγίσει τη Στέλλα και να την πείσει να συνεχίσει τις επαγγελματικές του δραστηριότητες, βάζει τον Τηλέμαχο να την πείσει. Όμως, δεν λαμβάνουν υπόψη τις πραγματικές προθέσεις της δικηγόρου.

Στο μεταξύ, οι προετοιμασίες για τον αρραβώνα συνεχίζονται, και ο Αστέρης, ενώ βρίσκεται στο αλουμινάδικο, λαμβάνει ένα ηχητικό μήνυμα στο κινητό του. Αναγνωρίζει αμέσως τη φωνή του αδελφού του, ο οποίος παραδέχεται στον Ευθύμη ότι εκείνος σκότωσε τον Στεφανή. Ταράζεται , ξεσπά στον Μαθιό και φεύγει αμέσως, με τις μνήμες να βασανίζουν το μυαλό του. Μήνες πριν, ο Ευθύμης είχε κατηγορήσει τον Μαθιό για τη δολοφονία, αλλά η μάνα του είχε προσπαθήσει να αποσπάσει τον Ευθύμη από αυτές τις κατηγορίες.

Ο κόσμος του Αστέρη διαλύεται, και αμέσως πηγαίνει στο σπίτι της Αργυρώς. Εκεί βρίσκει τη γιαγιά μόνη, έτοιμη να καταρρεύσει. Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi σίριαλ, δεν έχει περάσει πολύ ώρα από τη στιγμή που ο Αντρέας είχε πάει εκεί για να συζητήσουν για τον σασμό, υποσχόμενος στη γιαγιά Ειρήνη ότι δεν θα πραγματοποιηθεί ποτέ. Αμέσως ο Αστέρης καλεί ασθενοφόρο και ενημερώνει την Αργυρώ και τη Μαρίνα.