Η Θεοφανώ μαθαίνει την συμμετοχή των Λασκαραίων στον θάνατο της μάνας της…

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Η Θεοφανώ παίρνει τις απαντήσεις που έψαχνε

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Μάγισσα», οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν ένα γεγονός που περιμένουν και θα προκαλέσει σοκ σε όλους.

Αυτό το γεγονός δεν είναι άλλο από την συνάντηση μεταξύ της Θεοφανώς και της Κυπριανής. Μια συνάντηση που θα φέρει αλλαγές αλλά και δραματικές εξελίξεις.

Η Κυπριανή έχει καταλάβει την ταυτότητα της Θεοφανώς και καταβάλλει κάθε προσπάθεια να την βγάλει από τη μέση. Ωστόσο, η Θεοφανώ ρισκάρει ακόμα και τη ζωή της, θέλοντας να τη συναντήσει και να μάθει τον λόγο.

Οι δύο γυναίκες θα έχουν μια άσχημη σύγκρουση, αλλά μια μεγάλη αποκάλυψη θα αλλάξει τη ζωή της Θεοφανώς, καθώς θα μάθει ότι η οικογένεια των Λασκαραίων είχε συμμετοχή στον θάνατο της μητέρας της.

Είναι θέμα χρόνου το σκοτεινό μυστικό του Μιχαήλ να γίνει γνωστό και η Θεοφανώ να πάρει τις απαντήσεις που αναζητά. Ταυτόχρονα, στον πύργο των Λασκαραίων, ένα άλλο επίμαχο μυστικό γίνεται γνωστό από τον Αντρέι σχετικά με τον δολοφόνο του βρέφους και ο πύργος σείεται συθέμελα…Η αγωνία και οι εντάσεις στην «Μάγισσα» δεν σταματούν ποτέ!