Στη σειρά “Σασμός” οι εξελίξεις φαίνεται να κορυφώνονται με την Καλλιόπη να ξεκινάει μια νέα βεντέτα. Αρχικά, καλεί τον Αντρέα για μια συνάντηση με στόχο να τερματίσει την εκδικητική του μανία και να τον μακριά από τον .

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr τις εξελίξεις από τα εσόδια της σειράς Σασμός

Σύμφωνα με το περιοδικό My TV, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η Καλλιόπη κρατά όμηρο τον Αντρέα και τον απειλεί με όπλο, ζητώντας του να φύγει από την Κρήτη και να εγκαταλείψει τα σχέδια εκδίκησης.

Κατά τη συνάντηση, η Καλλιόπη αποκαλύπτει στον Αντρέα ότι κουβαλά το αίμα των Σταματάκηδων, μιας και ο πατέρας του παράνομη σχέση με τη μητέρα του. Ο Αντρέας αιφνιδιάζεται από την αποκάλυψη αλλά δεν υποχωρεί. Η Καλλιόπη τότε σημαδεύει τον Αντρέα με το όπλο, απειλώντας τον με θάνατο ή εξορία από την Κρήτη.

Ένας πυροβολισμός ακούγεται και ο Αντρέας εξαφανίζεται, αφήνοντας την Εύα και τον Τηλέμαχο να αναζητούν απεγνωσμένα επαφή μαζί του. Η γιαγιά Ειρήνη βλέπει ένα που την να πιστεύει ότι κάτι κακό συνέβη στον Αντρέα, ενώ η αποκάλυψη της πατρότητας του Αντρέα δημιουργεί σύγκρουση μεταξύ της γιαγιάς Ειρήνης και της ς.

Ο , πιστεύοντας ότι οι Σταματάκηδες ευθύνονται για την εξαφάνιση του Αντρέα, αποφασίζει να εκδικηθεί τον Μαθιό, ενώ ο Παύλος προσπαθεί να τον αποτρέψει. Η Καλλιόπη, από την πλευρά της, διατηρεί σιωπή για τα γεγονότα, πυροδοτώντας μια νέα βεντέτα στη σειρά “Σασμός”.