Αγαπιόντουσαν από παιδιά, αλλά η διαφορετική κοινωνική τους θέση δεν τους επέτρεψε να γίνουν ζευγάρι. Παρόλα αυτά, ένα παθιασμένο βράδυ μεταξύ, αρκεί για να φέρει εγκυμοσύνη…. Διαβάστε πρώτοι pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Η μένει έγκυος από τον Μάρκο, και η απόγνωση την πνίγει. Από τη μια, περιμένει το παιδί του άντρα που πάντα αγαπούσε, αλλά από την άλλη γνωρίζει ότι αυτό είναι ένα , και φοβάται ότι το παιδί της ίσως κληρονομήσει το δικό της βασανιστικό χάρισμα. «Πες μου τι να κάνω; Φοβάμαι», λέει η Θεοφανώ στον Φρίξο, τον μόνο που να εμπιστευτεί, και νος προσπαθεί να την ηρεμήσει και να την στηρίξει.

«Έχεις εμένα, μη φοβάσαι, είμαι δίπλα σου» την καθησυχάζει. Ωστόσο, τα πρώτα σημάδια της εγκυμοσύνης αρχίζουν να γίνονται αντιληπτά από τους ανθρώπους στην κουζίνα, με την Τσαντούλα να παίρνει τον ρόλο της πρώτης που πλησιάζει την κοπέλα και τη ρωτάει: «Κορίτσι μου, είσαι έγκυος;», με την Θεοφανώ να αναγκάζεται να το παραδεχτεί.

«Δεν ξέρω τι να κάνω, πλησιάζω στην τρέλα» απαντά η Θεοφανώ, και η Τσαντούλα την αγκαλιάζει, διαβεβαιώνοντάς την ότι θα βρουν μια λύση. Ωστόσο, η νέα κοπέλα που είχε ανατεθεί από την Πολυξένη να παρακολουθεί τη Θεοφανώ τρέχει να μοιραστεί ό,τι έμαθε, και, σύμφωνα με το περιοδικό TV24,η Πολυξένη δεν διστάζει να ρίξει το φαρμάκι της.

«Γι' αυτό εξαφανιζόσουν με τις στο , συναντούσες τον αγαπητικό σου εκεί και βγάζατε τα μάτια σας;», την κατηγορεί κι αυτό το σχόλιο αρκεί για να καταλάβουν η Θεοφανώ και η Τσαντούλα πόσο δύσκολη θα είναι η κατάσή τους αν αποκαλυφθεί ότι περιμένει παιδί από άγνωστο πατέρα.