Η παραλία, επόμενα επεισόδια: Η ανησυχία της Νικολίνας για τη σχέση του Δημητρού και της Νάταλι έχει οξυνθεί, οπότε και αποφασίζει να αναλάβει δράση… Παρακάτω το επεισόδιο 50 που θα προβληθεί 21/11…

Η παραλία Επόμενα Επεισόδια 50

Στα προηγούμενα επεισόδια: Ο Καραχάλιος έρχεται ακόμα πιο κοντά με τον Κώστα, ο οποίος φαίνεται να απολαμβάνει την παρέα του αστυνομικού. Καθώς η μέρα εξελίσσεται, ο Χάρι προσεγγίζει τον Καραχάλιο και του ζητά μια χάρη, εμπιστευτικά, η οποία απαιτεί τις υπηρεσιακές ικανότητες του αστυνομικού για να εκτελεστεί.

Η παραλία 21/11 Επεισόδιο 50

Άλλη μια Κυριακή ξημερώνει στο χωριό των Ματάλων, όπου οι κάτοικοι του χωριού αλλά και οι χίπηδες απολαμβάνουν μια ξεκούραστη ημέρα.

Ο Διονύσης, όπως κάθε Κυριακή, επισκέπτεται τον τάφο της Αντιγόνης, αλλά αυτή την Κυριακή τον συνοδεύουν και τα παιδιά του, η Υπατία και ο Παύλος, για να αποδώσουν φόρο τιμής στη μητέρα τους.

Οι άντρες του χωριού ψήνουν ψάρια στο καφενείο του Σήφη παρέα με τον Γράντο, τον Καραχάλιο και τον Κώστα. Η ανησυχία της Νικολίνας για τη σχέση του Δημητρού και της Νάταλι έχει οξυνθεί, οπότε και αποφασίζει να αναλάβει δράση.