Η Θοδώρα φεύγει οριστικά από την Κρήτη… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Η Μαρίνα, τυφλωμένη από τον άδικο θάνατο του γιου της, αποδίδει την ευθύνη στον Αντώνη. Αισθάνεται προδομένη και αποφασισμένη να χωρίσει οριστικά από εκείνον, μια απόφαση που κανείς δεν περίμενε.

Ωστόσο αυτός ο χωρισμός δεν είναι ο μόνος που θα προκαλέσει αναστάτωση στην Άνω Ποριά. Η Θοδώρα είναι αποφασισμένη να βάλει τέλος στη σχέση της με τον Γιώργο και να αφήσει οριστικά την Κρήτη. Η απώλεια ενός ακόμη παιδιού την έχει διαλύσει, και τώρα αναζητά απεγνωσμένα τη λύτρωση.

Πιστεύει ότι μόνο αφήνοντας το παρελθόν πίσω και στην Άνω Ποριά μπορεί να βρει την λύτρωση. Περνούν τέσσερις μήνες και το χωριό φαίνεται να έχει ηρεμία. Κάτω από αυτήν την ηρεμία, όμως, το αίμα σιγοβράζει και υφαίνονται σκοτεινά σχέδια.

Η Εύα έχει μεν καταστρώσει το δικό της σχέδιο, αλλά φαίνεται να μην οδηγείται προς την εκδίκηση, ενώ η Βασιλική είναι απογοητευμένη από την ανεπιτυχή προσπάθεια του Αντώνη να συλλάβει τον Λάζαρο.

Ο Μανώλης εξακολουθεί να περνάει τις ημέρες του βυθισμένος στη θλίψη, ενώ ο Αστέρης παλεύει με όλες τις δυνάμεις του για να μείνει μακριά από την οικογένειά του. Όμως, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, η Αργυρώ ανησυχεί για τον πόνο που βιώνει ο αγαπημένος της και προσπαθεί να τον φέρει και πάλι κοντά στον αδερφό του.