Η Κυπριανή, όταν μαθαίνει τα γεγονότα που συμβαίνουν στον τόπο του γιου της, αποφασίζει ότι δεν μπορεί να παραμείνει μακριά από εκείνον… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Όταν ο Κανέλλος μαθαίνει την αλήθεια σχετικά με τον χαμένο αδερφό του, η αντίδρασή του εκπλήσσει τους πάντες. Αισθάνεται πικρία και οργή για τα χρόνια που πέρασαν, και δεν μπορεί πια να συγκρατηθεί. Ξεσπά όλο τον θυμό του εναντίον του ατόμου που φέρεται υπεύθυνο για όλα όσα συνέβησαν τότε στον Τζανέτο, τον Μιχαήλ.

Παράλληλα, ο Πετρούνης, ο οποίος είχε ζητήσει άδεια από τη γιαγιά του, την Κυπριανή, και τον σύζυγό της, να μείνει μαζί τους και να εργαστεί στο πλάι τους, αναγκάζεται να αλλάξει τα σχέδιά του.

Η Κυπριανή, όταν μαθαίνει τα γεγονότα που συμβαίνουν στον τόπο του γιου της, αποφασίζει ότι δεν μπορεί να παραμείνει μακριά από εκείνον. Έτσι, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, επιστρέφει στον πύργο των Γερακάρηδων, με σκοπό να αλλάξει την μοίρα τους.

Παράλληλα, μια ανακοίνωση γάμου προκαλεί ανατροπές, ενώ μια εγκυμοσύνη σκάει σαν βόμβα στον πύργο των Λασκαραίων, προκαλώντας συθεμελος τριγμούς.